Атлантически съвет на България, фейсбукПоздравяваме ГЕРБ за принципната позиция по

...
Атлантически съвет на България, фейсбукПоздравяваме ГЕРБ за принципната позиция по
Коментари Харесай

Атлантическият съвет: Ново служебно правителство ще е пагубно за България

Атлантически съвет на България, фейсбук

Поздравяваме ГЕРБ за кардиналната позиция по изгонването на съветските шпиони от България!
България не би трябвало да се поддава на съветския шантаж!
Същевременно, призоваваме персонално Бойко Борисов и ГЕРБ да не позволяват, тъкмо в този момент, на върха на съветската хибридна офанзива срещу България и в разгара на войната в Украйна, ново служебно държавно управление на пРезидента! Това ще бъде пагубно за страната ни!
Партийният нарцисизъм го има и ще го има постоянно, само че в такива моменти би трябвало да се мисли на първо място за България. Нашата България. Държавата, която желаеме да имаме и да оставим на децата си.
Затова, за следващ път, призоваваме в границите на това Народно заседание да бъде мобилизирано съществуващото и в този момент евроатлантическо болшинство, в името на няколко общи цели:
1. Недопускане на нов длъжностен кабинет на пРезидента!
2. Премахване от Конституцията на института „служебно правителство“; и отнемане на Кремъл (чрез пРезидента) от този лост за въздействие върху България. Първо махнете служебното държавно управление, а след това отивайте на избори!
3. Иницииране на процедура по импийчмънт на Румен Радев.
4. Влизане в Еврозоната на 01.01. 2024 година и в Шенген!
5. Енергийна самостоятелност и разкъсване с Газпром! Осигуряване на различни доставки още тази зима.
6. Държавен надзор над Лукойл.
7. Предоставяне на оръжие за Украйна и в подмяна на това приемане на поддръжка от основни наши съдружници в НАТО за софтуерното превъоръжане на българските въоръжени сили.
8. Депутинизация на държавните институции и специфичните служби!
8. Депутинизация на медиите и обществените мрежи. Решаване на казуса с проруското модериране на българското наличие на Facebook – най-голямата обществена медия у нас и главен вектор за разпространяване на проруска агитация и образуването и манипулирането на политически настройки измежду гласоподавателите.
Около това може да се сплоти едно програмно държавно управление, което да обезпечи непоклатимост на страната в този миг. Държявническо мислене би трябвало. Стратегия с няколко хода напред. А не политика „стимул-реакция“.
Остава да се намерят допустим министър председател и министри, които да преведат България през това време на тежки тествания и интензивна съветска хибридна война срещу нас.
Егото на назад във времето!
Да запазим България!
А избори ще има доста отсега нататък.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР