Атланта пропусна шанса си да излезе еднолично начело в Югоизточната

...
Атланта пропусна шанса си да излезе еднолично начело в Югоизточната
Коментари Харесай

Атланта пропусна шанса си да излезе еднолично начело в Югоизточната дивизия

Атланта пропусна шанса си да излезе еднолично отпред в Югоизточната дивизия, откакто падна вкъщи със 108:110 от Чикаго. Айо Дусунму имаше решаваща интервенция в последните секунди, с цел да обезпечи триумфа на Биковете, които пропиляха преднина от 18 точки в третата третина, въпреки всичко записват втори следващ триумф и са 4-ти с 13/18 в Централната дивизия.

Досунму подаде на ДеМар ДеРоузан 4 секунди преди края, а последният стреля, само че не уцели кръга. Досунму обаче внимаваше, изтича и взе топката и от крайната линия вкара безусловно в мига, в който прозвуча последния сигнал на мача.

Иначе ДеРоузан приключи срещата с 28 точки, a Диджонти Мъри прибави 15 и 10 асистенции.

Лос Анджелис Клипърс се приближи единствено на една победа от 1-ото място в Тихоокеанската дивизия, където е Финикс, откакто прекърши Шарлът със 126:105.

Пол Джордж се отличи с 22 точки, Никълъс Батъм добави 21. Въпреки много травми в състава на домакините от Лос Анджелис, в игра се завърнаха Джордж, Ивица Зубац, Реджи Джаксън и Норман Пауъл.

За Пауъл това беше първи мач от 29-и ноември, пропускайки 10 мача поради разтежение в слабините.

Звездата на Шарлът ЛаМело Бол записа първи “трипъл-даб ”л за сезона. Активът му в края на срещата беше 25 точки, 11 битки и 12 асистенции. Мейсън Плъмли вкара 18 за Хорнетс, а Джейлън Макданиълс остана с 16.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР