АТЛАНТА (AP) — В последния ден от законодателната сесия на

...
АТЛАНТА (AP) — В последния ден от законодателната сесия на
Коментари Харесай

Някои републиканци от Джорджия, които отхвърлиха законопроекта за ваучери за образование през 2023 г., не променят решението си

АТЛАНТА (AP) — В последния ден от законодателната сесия на Джорджия през 2023 година 16 най-вече селски републиканци от Камарата на представителите се опълчиха на натиска от страна на губернатора Брайън Кемп и консервативни групи, с цел да провалят проекта за ваучери за обучение.

Привържениците лобираха от този момент да отхвърлят шест гласа, с цел да извърнат загубата на мярката с 89-85, при която всички останали гласове „ срещу “ идваха от демократите.

Но защото законодателите на Джорджия се завръщат в понеделник, някои скептици на Републиканската партия не са помръднали.

„ Просто не съм подготвен да се откажа от държавното обучение, каквото го познаваме сега “, сподели конгресменът Дж. Колинс от Villa Rica, който добави, че „ отнемането на пари от държавното обучение не е отговорът “.

Натискът в Джорджия е част от национална вълна на Републиканската партия, която поддържа просветителните спестовни сметки след пандемията и се бори за това какво би трябвало да учат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР