АТЛАНТА (АП) — Сенатът на Джорджия във вторник одобри бюджет,

...
АТЛАНТА (АП) — Сенатът на Джорджия във вторник одобри бюджет,
Коментари Харесай

Законодателите на Джорджия се споразумяха за повишения на заплатите в предстоящия бюджет, но трябва да разрешат различията до четвъртък

АТЛАНТА (АП) — Сенатът на Джорджия във вторник утвърди бюджет, който ще включва покачвания на заплатите и на учителите в държавните учебни заведения и държавните чиновници като увеличение на разноските за обучение, опазване на здравето и психологично здраве.

Сенаторите и представителите в този момент би трябвало да изяснят разликите си по законопроект 916 на Камарата на представителите преди законодателната сесия за 2024 година да завърши в четвъртък. Бюджетът, който беше признат с 53-1 гласа, изразходва 36,1 милиарда $ държавни пари и 61 милиарда $ като цяло през годината, започваща на 1 юли.

Разходите ще паднат от тазгодишния бюджет, откакто губернатор Брайън Кемп и законодателите допълниха този бюджет ще милиарди еднократни парични средства, повишавайки държавните разноски до 38 милиарда $ през годината, приключваща на 30 юни.

Учителите в държавните учебни заведения ще получат нарастване от 2500 $ от 1 юли, повишавайки междинното възнаграждение на учители в Джорджия над 65 000 $ годишно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР