АТЛАНТА (AP) — Съдебна декларация в петък разкрива, че окръжният

...
АТЛАНТА (AP) — Съдебна декларация в петък разкрива, че окръжният
Коментари Харесай

Съдебна декларация разкрива лична връзка между Фани Уилис и прокурор, нает по делото Тръмп

АТЛАНТА (AP) — Съдебна декларация в петък разкрива, че окръжният прокурор на окръг Фултън Фани Уилис е въвлечена в „ персонални връзки “ със специфичен прокурор, който тя наета за делото за интервенция в изборите в Джорджия против някогашния президент Доналд Тръмп, само че тя твърди, че няма учредения за преустановяване на делото или за отстраняването й от наказателното гонене.

Уилис нае специфичния прокурор Нейтън Уейд през ноември 2021 година, с цел да помогне нейното следствие дали Тръмп и други са нарушили някакви закони, до момента в който се опитваха да анулират загубата му на президентските избори през 2020 година в Джорджия. Откакто Тръмп и 18 други бяха упрекнати през август, Уейд управлява екипа от юристи, събрани от Уилис, с цел да преследват случая.

Уейд сподели в клетвена декларация, приложена към документите, че той и Уилис са развили персонални връзки през 2022 година само че не е имало връзка преди назначението му за специфичен прокурор. Уейд сподели, че няма финансов интерес от изхода на делото и че никакви пар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР