АТЛАНТА — Заключителните аргументи трябва да се проведат в петък

...
АТЛАНТА — Заключителните аргументи трябва да се проведат в петък
Коментари Харесай

Започват заключителни аргументи по наддаването за дисквалифициране на прокурора на окръг Фултън Фани Уилис от изборното дело Тръмп

АТЛАНТА — Заключителните причини би трябвало да се проведат в петък следобяд за това дали окръжният прокурор на окръг Фултън Фани Уилис би трябвало да бъде дисквалифициран от делото за интервенция в изборите в Джорджия против някогашния президент Доналд Тръмп и неговите съобвиняеми.

Залозите са високи – в случай че Уилис бъде отстранена заради обвинявания в непозволено държание, целият й офис ще бъде дисквалифициран, т.к. добре, и нов прокурор ще би трябвало да поеме разрастващия се случай, в който се твърди, че Тръмп и неговите съдружници са заговорничили да анулират нелегално резултатите от изборите в щата.

Един от съобвиняемите на Тръмп, някогашният чиновник на Белия дом на Тръмп и чиновник на акцията Майкъл Роман, подаде молба за дисквалификация на Уилис и преустановяване на наказателното дело. Роман, а по-късно и Тръмп, я упрекнаха в „ несъответствуващи “ персонални връзки с Нейтън Уейд, юриста, който бе назначила за специфичен прокурор по делото.

Роман твърди, че Уилис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР