Атина се превърна в бойно поле, предаде РИА Новости. Сблъсъци

...
Атина се превърна в бойно поле, предаде РИА Новости. Сблъсъци
Коментари Харесай

Атина стана бойно поле

Атина се трансформира в полесражение, съобщи РИА Новости.

Сблъсъци сред анархисти и служители на реда, изпепелени коли, хвърляни коктейли "Молотов " по офиси на ръководещата Гърция партия СИРИЗА и компании, взривени банкови клонове, и разрушени витрини. Това е равносметката от миналите дни и нощи в гръцката столица.

Левите екстремисти заплашиха преди дни, че ще трансфорат изгорят гръцката столица. Акциите на анархистите са свързани с ареста на дееца на групата Заговор на огнените ядра Константинос Ягтзоглу. Властите задържаха деятеля на извънредно лявата организация поради опита за нападение против някогашния министър председател на страната Лукас Пападимос Лукас Пападимос – гръцки икономист и политик. Премиер на Гърция от 10... към профила на 25 май 2017 година Активистите също се пробваха да влязат в пандиза, където е държан Ягтзоглу.

Баталните подиуми станаха мотив и за словесна борба сред държавното управление на Алексис Ципрас Алексис Ципрас – гръцки политик и министър председател на страната от януари 2015... към профила и атинския кмет Йоргос Каминис. Заместник-министърът на вътрешните работи Никос Тоскас упрекна градоначалника, че е позволил столица на европейска страна да се трансформира в полесражение. Кметът от своя страна отговори, че силовото ведомство не оказва помощ на локалните управляващи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР