Атешкан Теофиков e баща на Денис Теофиков, отишъл си внезапно

...
Атешкан Теофиков e баща на Денис Теофиков, отишъл си внезапно
Коментари Харесай

Бащата на Денис Теофиков: Не сме разчитали на него да тръгне по участия, за да си платим тока

 Атешкан Теофиков e татко на Денис Теофиков, отишъл си ненадейно на 21-годишна възраст. Той написа гневен пост в обществените мрежи против водача на сина му,. Става ясно обаче, че част от изказванията на водача не се доближават до истината.

" По мотив изявлението на Мартин, водачът на Денис, желая да изясня, че аз и моята брачна половинка не сме разчитали детето ни да тръгне по участия, с цел да си купим диван или да си платим тока. Ние сме средностатистическо семейство, не тънем в разкош, само че постоянно сме се справяли с потребностите си без да се постанова да тормозим детето си за ежедневните си нужни. Във връзка с погрешните изказвания по наш адрес по време на пандемията Денис си купи VR очила за плейстейшъна си, с цел да прекарва времето си у дома с другари.

Твърденията, че Денис има брат от мой първи брак са погрешни. Никой няма право да клюки и сипе лъжи във връзка с моя живот.

Моля ви, оставете ни да изживеем тъгата си. Спрете със спекулациите и не си правете на ниска цена пиар на гърба на нашето дете. Не петнете повече паметта му. В тези тежки дни за нас ви апелирам да уважите болката ни и да СПРЕТЕ! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР