Атентатът, при който загина Даря Дугина, е извършен, за да

...
Атентатът, при който загина Даря Дугина, е извършен, за да
Коментари Харесай

Поптодорова: Атентатът срещу Дугина цели обща мобилизация или премахване на Путин

Атентатът, при който почина Даря Дугина, е осъществен, с цел да се проправи път към обща готовност, или е опит за премахване на Путин, смята вицепрезидентът на Атлантическия клуб и бивш дипломат в Съединени американски щати Елена Поптодорова.

Според нея по-скоро става дума за вътрешна битка на кръговете към Кремъл, в сравнение с за директна външна интервенция. " Войната в Украйна не води до средата и се търси различен излаз. Въпросителните остават, само че се открива подобие с атентатите в Чечня. Има препратки и към гърмежа в московския спектакъл. Това удостоверява, че става дума за вътрешен развой. " - съобщи Поптодорова пред NOVA NEWS.

Водещият на " Контракоментар " Асен Генов е безапелационен, че " Александър Дугин е пропагандист на империалистичната теория на Кремъл ".

" Той не е главен, нито чак толкоз доближен от Путин. Но е в челната тройка на най-кръвожадните. В паркинга, където е взривена колата, влизат единствено хора със специфичен достъп. Камерите там не са работили. Атентатът е проведен с присъединяване на съветските служби. " - счита Генов.

По думите му комфортна теза на Кремъл е да упреква украинците за случилото се. " Не звучи нелогично да има вътрешна опозиция на територията на Русия ", изясни той.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР