Атентат срещу който и е да е човек е зловещо.

...
Атентат срещу който и е да е човек е зловещо.
Коментари Харесай

Борисов за атентата срещу Гешев: Това е създаване на хаос, страх, това е грозно събитие, което влачи лоши последици

„ Атентат против който и е да е човек е злокобно. Това е акт, който заплашва живота освен на основния прокурор и фамилията му, само че и при една неточност може и някой инцидентен да пострада, по тази причина го осъждаме най-остро ". Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от Разград.

„ Това е основаване на безпорядък, боязън, това е грозно събитие, което влачи неприятни последствия. Това още повече ни окуражи да довършим систематичната и правната промяна. Двете събития нямат нищо общо, тъй като те не са ориентирани като система, която да променяме към лицето Иван Гешев, а да се реформира системата като такава. Съчувствам на него, на фамилията му, това е колосален акт. В същото време промяната ще продължи в Народното събрание, не съумяват да взривят нея ", сподели още Борисов.

" Щом са протегнали ръка на основния прокурор, могат да посегнат на всички ", сподели още той.

Той цитира книгата на Алексей Петров " Тероризъм и системи за сигурност ". " Там ясно е обяснено що е то тероризъм - основаване на безпорядък, боязън, да накараш лице, система или страна, да се съобразят с друго мнение и цели ", уточни Борисов.

„ Явно става безпорядък на всички места, наподобява отново ще преминем през 90-те години. След чудовищната миграция, доста се замислят в Брюксел дали сме подготвени, в случай че и не се направи постоянно държавно управление, било то и за малко време, виждате последствията с инфлация, горива, липса на вложения, обедняване, тежки последствия има във всяка една сфера ", сподели още Борисов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР