Атанасова се надявала, че темата с премахването на Паметника на

...
Атанасова се надявала, че темата с премахването на Паметника на
Коментари Харесай

Как да лъжем елементарно: Съветите на Десислава Атанасова от ГЕРБ

Атанасова се надявала, че тематиката с премахването на Паметника на Съветската войска от Княжеската градинка няма да се трансформира в още една разграничителна линия. Темата с МОЧА не трябвало да е мотив за дискусия, счита Атанасова, изключително сега и е безапелационна - мястото на Паметника на Съветската войска е в Музея на социалистическото изкуство. 

Острието на ГЕРБ отхвърли всевъзможни обвинявания, че партията решила да се занимава с въпроса за МОЧА в този момент и да гласоподава в поддръжка на преместването му за облага на политически дивиденти, макар че столичната кметица Йорданка Фандъкова от ГЕРБ ръководи София от 2009 година Причината - от ГЕРБ били поредни в политиката си. 

Толкова поредни, че са по време на държавното управление на Борисов е бил основан Музеят на социалистическото изкуство, поместил доста от паметниците и творбите, основани по това време.  

Това е по този начин.

Музеят е основан през 2011 година и открит на тържествена гала, на която участват Борисов, тогавашните вицепремиери Цветан Цветанов и Симеон Дянков, Лиляна Павлова, Фандъкова и представители на БПЦ. По това време министър на културата е Вежди Рашидов, който също участва на церемонията.

ГЕРБ били толкоз поредни в политиката си по отношение на комунистическия режим, че даже с тяхна поддръжка Народното събрание дал своя вот, с цел да го разгласи за незаконен. 

Опа..

Проста инспекция може да бъде направена с два клика в интернет. Партия ГЕРБ пък е учредена на 3 декември 2006 година За това свидетелства и признатият тогава, който е обществено наличен на уеб страницата на групировката.

Изниква простичкият въпрос - по какъв начин Борисовата партия е подкрепила закон, преди даже да е почнала да съществува. Отговорът е изцяло безапелационен - не е. За всички е ясно, че от ГЕРБ са трансформирали това в норма на държание. Всички останали въпроси оставяме на вас.

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР