Атанас Месечков влезе в болница за два дни.Танцьорът и хореограф

...
Атанас Месечков влезе в болница за два дни.Танцьорът и хореограф
Коментари Харесай

Месечков и съпругата в болница заради натравяне с храна

Атанас Месечков влезе в болница за два дни.

Танцьорът и хореограф се натровил с развалена храна и се наложило да бъде приет в болница, заяви самият той. Жена му Кремена също потърпевша, само че за благополучие и двамата към този момент са добре.

Онзи ден съпрузите посетили известен столичен ресторант, само че вместо да се радват на романтика и приятни миговe, те приключили в болница. Скоро откакто се прибрали у дома, Наско и Кремена получили мощни болки и режещи конвулсии в корема, почнали да повръщат, а тъгите им траяли до сутринта. В болничното заведение, която посетили по неотложност, съумели да ги закрепят със системи, само че все пак идващите часове се оказали дълги и тежки за стомасите им, писа „ Уикенд “.

„ Много съм отчаян. Уж прочут и реномиран ресторант, а да оферират на клиентите развалена храна! С Кремена вечеряхме суши, друго не сме яли, тъй че по всяка възможност това е повода за натравянето”, разяснява Месечков. Първоначално той обмислял да съди притежателите на заведението за небрежност, само че към този момент се чувствал по-добре и решил да не се товари с черни мисли и да не помни за случката. „ Със сигурност повече няма да стъпим там, приятелите ни също!”, безапелационен е Атанас. Той въпреки всичко е алармирал Агенцията за сигурност на храните, че в заведението се оферират рискови манджи.

Междувременно известният танцьор има и други занимания. Той търси най-хубавото образователно заведение за щерка си Айлин, която от септември ще тръгне на детска градина. Известно е, че Наско и жена му не пестят пари, когато става въпрос за дребното им момиче, по тази причина въобще не проучили държавните забавачки, а се насочили непосредствено към частните. Хореографът доста държи Айлин да приказва непознати езици и възнамерява да я запише на британски, немски и френски, въпреки че още е в напълно ранна възраст.

„ Откакто станах татко, целите ми радикално се трансформираха. Работата към този момент е на назад във времето, а фамилията ми е преди всичко. Искам най-хубавото за щерка си! Съвсем скоро ще я вкарам и в залата по танци. Надявам се, че е наследила моя талант”, споделя Месечков.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР