Атанас Илков е новият директор на Главна дирекция Национална полиция.

...
Атанас Илков е новият директор на Главна дирекция Национална полиция.
Коментари Харесай

Командир от акцията Лясковец, при която загина Емил Шарков, оглавява Националната полиция

Атанас Илков е новият шеф на Главна дирекция " Национална полиция ". Той се прочу през 2014 година, когато като началник на " Криминална полиция " ръководеше акцията в Лясковец, при която беше погубен командосът Емил Шарков.

Тогава Илков бе уволнен, само че апелира и завоюва делото. Така се върна в системата на Министерство на вътрешните работи като зам.-директор на полицията в Пловдив, която по-късно оглави. По-късно бе изместен като началник на униформените в Кърджали, а през лятото на м.г. беше изместен на работа в Казанлък като началник на Центъра за специализация и професионална подготовка.

Илков е краткотрайно на поста от през днешния ден, откакто досегашният шеф Станимир Станев стана зам.-главен секретар на Министерство на вътрешните работи. Постът бе овакантен, откакто Стоян Темелакиев бе назначен за заместник-министър на вътрешните работи.
свързани новини11934на 30.07.20199939на 21.02.2015
Атанас Илков оглави пловдивската дирекция през 2017 година. Дирекцията бе под негово ръководство в продължение на три години, само че по-късно бе изместен. Смяната пристигна след съдбовен случай, при който мъж, арестуван за опиати в ареста на пловдивско районно ръководство, скочи от прозорец на тоалетна на третия етаж и почина. Преди това на територията на региона бе разрушена огромна фабрика за контрабандни цигари в село Труд, само че интервенцията бе извършена под управлението на Специализираната прокуратура и с присъединяване на чиновници от ДАНС и БОП - София.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР