Атанас Атанасов, Демократична България и ГЕРБ нямат право да говорят

...
Атанас Атанасов, Демократична България и ГЕРБ нямат право да говорят
Коментари Харесай

Румен Петков: Ген. Атанасов е подслушвал и следял американското посолство месеци наред

" Атанас Атанасов, " Демократична България " и ГЕРБ " нямат право да приказват за политическо подслушване. Атанасов като началник на НСС е подслушвал и следял американското посолство отпред с посланика месеци наред по този начин, както и Григор Шопов не го е правил ". Това сподели някогашният министър на вътрешните работи и водач на АБВ по Нова телевизия по отношение на за подслушване на политици.
" Да приемем, че е угриженост за нашите братя американци. Но тогава бяхме подслушвани с Димитър Калчев, Костадин Паскалев, няколко кметове на Движение за права и свободи, без всякаква обосновка. Не огласих тази инспекция, тъй като името ми фигурираше вътре. Това е един от най-грозните актове на политическа полицейщина ", сподели още Румен Петков.
 Румен Петков за Чешнегирово: Отговорните да бъдат отстранени! Румен Петков за Чешнегирово: Отговорните да бъдат отстранени!
Този случай е извънредно индикативен за положението на институциите в Република България. Това сподели през днешния ден на брифинг в Пловдив водач...
" Както ГЕРБ да приказват за политическа чистка в Министерство на вътрешните работи. Те? Които още в първите две седмици на първото държавно управление на Борисов уволниха 30 регионални шефове и ръководители на националните служби ", направи съпоставяне водачът на АБВ. Според него отишлият си тридневен парламент не е направил нужното да покаже на прокуратурата и обществото, че може да промени атмосферата и оставил Бюрото за отбрана на очевидци под управлението на Гешев. " Правиха почивки по 3 часа, занимаваха се 4 часа с смяната за дотацията, а връщането на Бюрото за отбрана на очевидците към правосъдното министерство е въпрос на 15 минути ", сподели още той.
Във връзка с политическите престрелки сред министър Рашков и Бойко Борисов, Петков съобщи, че и той е внасял сигнали в прокуратурата, без да има резултат. " И аз внесох в прокуратурата сигнали за безобразията в Министерството на защитата. И основният прокурор не реагира. В случая Рашков не бърка в изказванието си, че няма основния прокурор няма да направи нищо ", сподели още той. По думите му това, което предизвика въпросителните към служебния вътрешен министър, са били изказванията му за СРС и кадровата политика, която подхванал. " Познавам го от доста години и не позволявам да става въпрос за празнословия ", добави Петков. " Щом е споделил А, значи би трябвало да продължи писмеността освен с Б и В. Никой не би трябвало да чака от Рашков, че ще замеря публиката с имена и семейства, тъй като има закон ", безапелационен бе Петков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР