Аталанта шокиращо спечели с 3:0 визитата си на Ливърпул в

...
Аталанта шокиращо спечели с 3:0 визитата си на Ливърпул в
Коментари Харесай

Аталанта шокира Ливърпул, Рома излъга Милан

Аталанта шокиращо завоюва с 3:0 визитата си на Ливърпул в първи четвъртфинал от Лига Европа. По същото време Рома излъга Милан с 1:0, Байер Леверкузен надделя Уест Хем с 2:0, а Бенфика победи Марсилия с 2:1. Реваншите са след седмица.

На „ Анфийлд “ Ливърпул затвърди наклонността да играе едва в отбрана. Тимът на Юрген Клоп има.  Този път обаче алените не съумяха да компенсират с голове. За сметка на това Аталанта вкара три попадения с лекост. Джанлука Скамака вкара за 0:1 в края на първото полувреме. Отново той след час игра повиши на 0:2. Крайното 0:3 в интерес на Аталанта оформи Марио Пашалич в края. Любопитно е, че Скамака е някогашен състезател на Уест Хем, а Пашалич – на Челси. За Ливърпул положения изпуснаха Нуньес и Салах, а Елиът удари греда.

Лидерът в Бундеслигата вкара, към този момент по традиция, два късни гола против Уест Хем. Резервата Йонас Хофман се разписа за 1:0 в 83-ата минута. После той асистира на Бонифейс за 2:0 в добавеното време. Най-чистото състояние за чуковете пропиля Кудус, който от няколко метра стреля право в ръцете на вратаря Ковар.

Рома пък завоюва с 1:0 визитата си на Милан в напълно италианския конфликт в шампионата. Вълците играха по-силно през първото полувреме и откриха още в 17-ата минута посредством Манчини.

Милан натисна след почивката, само че играеше постепенно и не затрудни изключително Рома.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР