Атакуващият полузащитник на Шанхай Порт призна, че може да продължи

...
Атакуващият полузащитник на Шанхай Порт призна, че може да продължи
Коментари Харесай

Забравен в Европа бразилец потвърди: Преговарям с Барселона

Атакуващият полузащитник на Шанхай Порт призна, че може да продължи кариерата си в . Бразилецът уточни, че сега води договаряния с каталунския клуб за трансфер чартърен през сегашния трансферен прозорец.
" Барселона се свърза с моя сътрудник, с цел да попита за опцията да подпише с мен. Те знаеха, че футболът в Китай ще спре до март. Всичко може да се случи, само че Барселона в този момент има проблем с регистрацията на нови играчи. Освен това те би трябвало да се договорят с моя клуб ", разгласи Оскар, представен от Goal.com.
" Те желаят да играя за тях до края на сезона. Барселона договаря, само че има проблеми с новите попълнения - наподобява, че и Дани Алвеш се сблъска с това. Може би като съм чартърен ще ми платят доста по-малко. Хубаво е, че подобен огромен клуб се интересува от мен, това е страхотна опция ", продължи бразилецът.
" В добра форма съм и това ще бъде огромен плюс за кариерата ми ", добави халфът, който от 5 години играе в Китай. Оскар, който е единствено на 30 години, мина в азиатската лига от Челси.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР