Атакуващият полузащитник на "Кариана" (Ерден) Борислав Дамянов избра да продължи

...
Атакуващият полузащитник на "Кариана" (Ерден) Борислав Дамянов избра да продължи
Коментари Харесай

Боби Дамянов отива от Кариана в ЦСКА 1948

Атакуващият полузащитник на "Кариана " (Ерден) Борислав Дамянов избра да продължи кариерата си в ЦСКА 1948 вместо да се завърне в родния си клуб "Монтана ", за който има 42 мача.
Той бе първи в листата на новия старши треньор на монтанци Атанас Атанасов-Орела. Още в стъпването си в служба футболният познавач разкри, че е разговарял с него по телефона и го желае в тима. Вместо на стадион „ Огоста “ обаче стана ясно, че след Нова година Дамянов ще облече екипа на абсолютния дилетант в Първа професионална лига.
Борислав Дамянов мина в тима на "Кариана " през лятото и бързо се пребори за титулярното място в новия с отбор. През есенния полусезон с екипа на карианци 22-годишното крило означи 4 гола, като има и три асистенции. От управлението на футболния клуб от село Ерден обаче оповестиха, че след последния мач от шампионата, с "Хебър " (Пазарджик) на 11 декември, тимът ще прекрати присъединяване си в шампионата и всички играчи са свободни да си търсят нови тимове.
Първият който си откри подобен е Борислав Дамянов. В ЦСКА 1948 играе някогашният нападател на "Кариана " Ангел Бастунов, както и двама футболисти обличали през годините екипа на Монтана Андон Гущеров и Даниел Младенов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР