Атакуващият полузащитник Лукас Петков премина под наем до края на

...
Атакуващият полузащитник Лукас Петков премина под наем до края на
Коментари Харесай

Лукас Петков премина под наем в Гройтер Фюрт

Атакуващият полузащитник Лукас Петков мина чартърен до края на сезона от Аугсбург във втородивизионния немски Гройтер Фюрт, оповестиха от елитния   футболен клуб.

22-годишният Петков, чийто татко е българин, записа седем участия в първа Бундеслига и едно в купата на Германия през есента. Той дебютира в елита на 22 май в последния кръг от предишния сезон като запаса в мача против първенеца Байерн Мюнхен (2:5), а на 29 октомври стартира за първи път и като титуляр за Аугсбург в шампионата при загубата с 1:2 от Щутгарт. 

" Желанието ми е да играя постоянно и имам вяра, че тук във Фюрт дават този късмет за изява на младите футболисти. Проведохме доста положителни диалози с управлението и с убеждението, че ще пасна на стила на Гройтер Фюрт, взех решение да подхваща тази стъпка и да се опитам да оказа помощ на тима да направи мощен втори полусезон ", разяснява Петков, който ще играе с номер 16 в новия си тим.   

Полузащитникът е наблюдаван от националния селекционер на България Младен Кръстаич, като сега се чакат нужните документи, с цел да може той да получи правото да играе за " трикольорите ".  


















09:00 31/01 16:30 31/01 22:00 31/01 22:00 31/01






























--> -->

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР