Атакуващият футболист на Черно море Родриго Енрике е пред трансфер.

...
Атакуващият футболист на Черно море Родриго Енрике е пред трансфер.
Коментари Харесай

Родриго Енрике е пред трансфер, разкри Илиан Илиев. Има сериозен интерес към Сердюк

Атакуващият футболист на Черно море Родриго Енрике е пред трансфер. Това разкри старши треньорът на „ моряците “ Илиан Илиев в изявление пред " Дарик ". 28-годишният бразилец има откупваща уговорка, като сега има един тим, който има предпочитание да я задейства и да притегли Енрике. През есенния дял на шампионата Енрике изигра 14 мача за Черно море, в които се регистрира с 4 гола и 2 асистенции.

Илиан Илиев показа усещанията си от подготовката на тима. " Срещу Фарул се получи добър мач, допускам и за двете страни. Ние победихме, само че би трябвало да се знае, че те играха с всички от титулярния състав, защото са в състезание и на 5-и имат мач. За нас беше значимо да създадем един дуел, който да се играе в темп. Нямаше доста накъсвания. Стана добър мач. Важно е, че организирахме тази контрола, защото нямаме доста варианти в района. Второто значимо е, че излезнахме от тази инспекция без травма. Казал съм го и на футболистите, от всички сме удовлетворени от старанието. Понякога се случваше да нарушим плана за подготовка заради по-замръзнал терен. Дани Димов се оказа, че при една обстановка е усетил проблем с вътрешна връзка, само че останалите към този момент са ОК. Мат Курьор е при нас, той беше под карантина поради Ковид. Пропуснал е много. Трябва да навакса. Знаете, че не е първа младост и първоначално, до момента в който хване ритъма, може би ще му повлияе.  Лошото е, че за първия мач, който ни следва имаме двама осъдени - Васил Панайотов и Евгений Сердюк. Отлично попадение на Николай Попов. Улучи го от първия път в мача с ЦСКА. Фаул против Сердюк, а той му даде жълт картон,ь единствено и единствено, тъй като е нападател и може да няма друга алтернатива да го извади от строя. Стефан Веле е добре. Няма проблеми с него. Проблемът е, че Родриго е пред трансфер. Докато не станат нещата, няма да споделяме за къде. Има си и той откупваща уговорка, а един тим желае да я задейства. Лошо е, че Сердюк и Панайотов пропущат този значим мач. За Васко, обективен картон за мен, обаче на Сердюк....не ми се желае да споделям, че е преднамерено показан картонът. Но Ники Попов много се изложи още при започване на мача да покаже за тази обстановка картон, само че би трябвало да приемем нещата. Имаме и много млади момчета, които могат да влязат и да оказват помощ. Не единствено в този мач, само че и в другите. Първата ни цел е да влезем в шестицата. До седмия има точкова разлика, само че знаем, че  7 мача не са малко. това са 21 точки. Задачата ни е от първия мач да сме на равнище и по тази причина работим ", сподели той. 

" Засега Пабло ще доиграе сезона при нас. Този тим, който искаше да заплати сумата за него, искаше да е на разсрочено заплащане в бъдещето. Естествено, че управлението не се съгласи. Пак го има този миг с сътрудници, които са неточни и въздействат и на футболиста по този начин. Когато даден състезател има контракт, би трябвало да се приказва с клуба, да се схванат за изискванията и едвам тогава да се уговарят персоналните условия с футболиста.  В случая с Пабло и с Родриго е тъкмо противоположното. Няма съгласие с клуба, пълнят им главите с едни суми...На Пабло му изтича контракта, направи всичко допустимо за една година да вдигне равнището. Казах му, че би трябвало да му е цел да направи още по-добри мачове, с цел да си откри още по-добра алтернатива. Той става свободен сътрудник, доста мъчно ще го задържим ", сподели още Илиев.

Относно Евгений Сердюк, той съобщи: " Той има шансове и в този момент да напуснe. Има запитвания за него. Знаете за интереса на Ботев, който малко му поразмъти главата. Засега е добре. Имаме си вътрешни неща, които би трябвало да изглаждаме с него, в случай че желае да е на равнището от първия полусезон ". 

Относно селекцията, Илиев разяснява: Засега от тима излизат двама - Леандро и Родриго, хора в офанзива. Търсим крило. За фланга още не сме намерили човек с десен крайник.  Знаете, че на Матиас последните години силата не му е вляво, в сравнение с, като чист нападател. Нямаме доста време. Иначе алтернатива за Родриго зад нападателя е Сула ".

" Вече много време с тима тренира фланговият футболист Ангел Ангелов. Не е единствено той. И нашият младеж Светльо е при нас. Доволни сме от тях, както и от другите млади, само че сме доста огромна група. Дай Боже, да имаме единствено 12 мача в шампионата. С група от 25-26 индивида доста мъчно ще можем да дадем късмет на всеки. Доволни сме от всички, само че би трябвало да преценим дали на момента имаме крещяща потребност от още двама млади при нас да станат 12-13 индивида, или да доиграят сезона някъде и лятото към този момент да са при нас. В някои контроли загатват момчетата. Това не е някаква фикс концепция да постановяваме дребните. Просто, като пристигна моментът, виждаме, че е подготвен и го пускаме, тъй като противоположното, може да даде противоположен резултат. Не сме единствено ние в България. И други тимове го вършат. Това са естествени неща. Като упражняват с нас, водят подготовка, получават самочувствие и играят. Сега, в случай че кажа имена, ще направя неприятна услуга. А тези, които към този момент играят, би трябвало да стискат зъби и да не престават да упражняват двойно повече, така като  пътят надолу е доста по-бърз, в сравнение с нагоре ", приключи треньорът. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР