Атаките на руската армия може да осигурят на воненните на

...
Атаките на руската армия може да осигурят на воненните на
Коментари Харесай

ISW: Без помощ от САЩ руските атаки може да постигнат заплашителен напредък западно от Бахмут

Атаките на съветската войска може да обезпечат на воненните на Москва забележителен и обезпокоителен триумф, изключително на запад от Бахмут, в случай че Съединени американски щати не провиснал военна помощ на Украйна. Това се споделя в нов отчет на основания във Вашингтон Институт за проучване на войната (ISW), оповестява изданието " Украинска истина “.

Анализаторите настояват, че към сегашния миг руснаците употребяват недостига на средства във Въоръжените сили на Украйна (ВСУ), с цел да реализиран незначителни тактически преимущества.

Тази обстановка е зародила вследствие на неналичието на американска помощ за Украйна.

Украински публични лица също не престават да предизвестяват, че помощта на Съединени американски щати за сигурността е жизненоважна за способността на ВСУ да се пази против сегашни и бъдещи съветски настъпателни интервенции, които се чака да стартират в края на пролетта и лятото. Ръководителят на Главното разследващо ръководство (ГРУ) към Министерството на защитата на Украйна Кирило Буданов предизвести, че ВСУ се готвят да отхвърлен бъдеща огромна съветска атака, предстояща в края на май или началото на юни, само че по думите му това ще бъде " пагубно мъчно “ без военна помощ от Запада.

Украинският министър на защитата Рустем Умеров съобщи на 14 април, че актуалната обстановка в Източна Украйна е " напрегната “ и че съветските войски концентрират напъните си западно от Бахмут в посока Часов Яр. Умеров добави,, че украинските войски сполучливо употребяват съвременна техника против огромен брой съветски личен състав.

Говорителят на украинската формация войски " Хортица “ Назар Волошин акцентира на 15 април, че на Бахмутско и Авдеевско направление украинските бойци употребяват от един до пет артилерийски снаряда за всеки 10 такива, изстреляни от съветските сили. Той обаче увери, че украинската артилерия е по-точна от съветската.

ISW отбелязва, че способността на ВСУ да отхвърлен засилените съветски настъпателни интервенции в Източна Украйна се е влошила заради липса на материални средства и е евентуално да продължи да се утежнява в близко бъдеще, в случай че забавянето на помощта от Съединени американски щати продължи.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР