Атаката на Русия срещу Украйна се превърна в най-големия военен

...
Атаката на Русия срещу Украйна се превърна в най-големия военен
Коментари Харесай

Байдън обяви нова военна помощ за Украйна: 700 танка и хиляди бронирани машини

Атаката на Русия против Украйна се трансформира в най-големия боен спор в Европа напоследък. Украинците реализират военни триумфи макар скептицизма на някои страни.

Това мнение изрази президентът Байдън по време на визитата си в Киев. Той разгласи и нов пакет от военна помощ - Украйна ще получи танкове и бронирани машини.

" Това е най-голямата сухопътна война в Европа от три четвърти век. И вие успяхте в нея, обратно на всички упования, с изключение на вашите лични. И съм сигурен, че ще продължите да печелите ", акцентира президентът на Съединени американски щати.

Американският водач посочи, че интернационалната коалиция ще продължи да оказва помощ за отбиване на експанзията на Руската федерация. По-специално той разгласи броя на оръжията, готови за Украйна.

„ Най-силните стопански системи в света се сплотиха, с цел да пресечен жизненоважните потоци на съветската стопанска система. Заедно събрахме 700 танка и хиляди бронирани транспортни средства, хиляда артилерийски системи и повече от 2 милиона артилерийски муниции, повече от 50 ракетни системи, въздух отбранителни системи “, сподели Байдън.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР