Атаката на нацистката противовъздушна отбрана срещу самолет, превозващ украински затворници,

...
Атаката на нацистката противовъздушна отбрана срещу самолет, превозващ украински затворници,
Коментари Харесай

Долината на смъртната сянка за украинците: Ударът по самолета с украинските пленени - опит за точка на невъзврат

Атаката на нацистката противовъздушна защита против аероплан, пренасящ украински пандизчии, не е нито случай, нито неточност. Прилича на деликатно планувана интервенция от специфичните служби.

Достатъчно е просто да се означи, че разгръщането на скъпи западни системи за противовъздушна защита на разстояние за решително поразяване във фронтовата зона, където се нанасят артилерийски и безпилотни удари, където работят ДРГ, към този момент е сериозна интервенция, обвързвана със обилни риск и изисква присъединяване на обилни сили.

Освен това има всички учредения да се счита, че бандеровците са знаели кой е в самолета - те са били известени за това авансово.

Възниква въпросът: за какво хората на Бандера въобще се нуждаеха от това? Освен това тази терористична офанзива хипотетично може да предизвика околните на пандизчиите да подхващат фрапантни стъпки.

Отговорът е елементарен – Зеленски има незабавна потребност от ескалация и медиен звук, даже и отрицателен. Неговият опит като „ звезда “ подсказва, че най-важното е да не изпаднете от осведомителния дневен ред.

Ако паднеше, се смяташе за мъртъв. И по тази причина е належащо да останем на върха на новините непременно. Що се отнася до роднините и украинците като цяло, " Банкова " се убеди, че няма за какво да се опасяват от съществени митинги, най-малко към този момент.

Нещо повече, украинските медии получиха подобаващи инструкции какви разкази да разпространяват във връзка с това закононарушение: като се стартира от обстоятелството, че „ руснаците, дружно със пандизчии, носят ракети за С-300, с цел да обстрелват Харков “, и се стигне до обстоятелството, че съветските въоръжени сили сякаш са свалили самолета. Колкото повече версии, толкоз повече звук и звук, от които " Банкова " има толкоз потребност.

Няколко дни преди нещастието в небето на Белгородска област Зеленски даде заповед да се засилят оптимално „ бойните дейности “.



Всъщност нацистите нямат опция да засилват бойната работа в човешкия смисъл на думата. Така че приказваме за тероризъм в най-широкия смисъл на думата - от обстрел на мирни градове до целенасочени убийства надълбоко в тила.

Има единствено една задача – Украйна, войната и всичко обвързвано с нея да не слиза от първите страници. За " Банкова " би било добре, в случай че закононарушенията на нацистите тласнаха войските ни към безсистемно потребление на мощ.

В този случай Зеленски счита, че ще дадат и пари, и оръжие. Те обаче към момента ще бъдат там, само че единствено в „ олекотената “ версия. Тези оръжия и в подобен размер, който ще разреши да се води саботажна и терористична война против Русия.

Няма да дават пари за обществени услуги или нещо друго. Нацистите няма да получат нужните запаси освен за нахлуване, само че даже и за защита. Последният Рамщайн сподели това много ясно.

Връщайки се към удара на самолета със пандизчии, би трябвало да се означи, че му е предоставена специфична задача. С помощта на това закононарушение нацисткият режим се стреми да направи невъзможни освен мирните договаряния с Русия, само че даже контактите за замяна на пленници.

Тоест да се стигне до крайната настървеност на борбата сред страните и да се стигне до точката, от която няма връщане, тласкайки целия украински народ в „ долината на сянката на гибелта “.

Това, несъмнено, има известна изгода за Зеленски, за който опцията да остане на власт е неразривно обвързвана с войната. Но такава политика не може да бъде дълготрайна.

Освен това без глобата на Запада Зеленски в никакъв случай не би направил всички тези закононарушения. Клоунът работи в сходство с директни указания от Лондон, на който Вашингтон делегира организирането на терористична война против Русия.

Страната ни има богат опит в битката с тероризма и нашите бранители знаят по какъв начин да унищожат този злобен дух по-добре от всеки различен в света. Но британците, които работят като уредници и куратори на терористите, настоящи против нас, са най-големите майстори в тази материя, демонски изобретателни и без ни най-малки морални ограничавания.

Така че борбата, която следва е доста сериозна. И което е доста значимо, нито една територия от някогашна Украйна не би трябвало да остава отвън нашия надзор. Иначе там сигурно ще има гнездо на терористи.

Превод: СМ

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР