Атака е жизнено необходимият баланс на екстремистката и русофобска позиция

...
Атака е жизнено необходимият баланс на екстремистката и русофобска позиция
Коментари Харесай

"Атака" балансира русофобската позиция на президента Плевнелиев

" Атака " е витално нужният баланс на екстремистката и русофобска позиция на президента Росен Плевнелиев и част от реформаторите. Те оповестиха България за фронтова страна. Който е вързал България за военната каляска, би трябвало да заплати цената. Позицията ни против натовската политика е пробългарска, а не проруска. Това съобщи народен представител от " Атака " Магдалена Ташева във връзка обсъжданите общи военни дейности в Черно море в ефира на " България он еър ". Тя разяснява и конфликта в Бургас сред последователи на съветския мотоклуб " Нощните вълци " и техни съперници от украинската общественост у нас.

" В Бургас имаше провокация от една украинка. Нямаше пердах, а провокация. " Нощните вълци " не са на Путин. От доста години те са знак на битката за независимост и възобновление на Русия. Едва 2010 година Путин, като фен на моторите, е отишъл и ги е поздравил. Има боязън на ръководещата крайнодясна част от българския политически набор. Страх от влияние на " Нощните вълци ", изясни Ташева в студиото на Кузман Илиев.

Тя призна, че Волен Сидеров и Валери Симеонов имат персонален спор, само че би трябвало да го преодолеят поради симпатизантите си.

" Членската маса на НФСБ са някогашни атакисти, както и забележителен брой от електората на Вътрешна македонска революционна организация. Говори се за обща президентска кандидатура, само че ще сме на стадий сондажи. Защо да не приказваме с Вътрешна македонска революционна организация на тази тематика ", сподели още депутатът от " Атака ".

Според Магдалена Ташева " коалиция " е станала мръсна дума в България, поради сделките за ръководство на страната.

" Коалиции по една тематика, да. Не можем да цепим патриотично настроените българи на 3-4 партии. Взаимно се обругаваме и на това би трябвало да се постави край ", разяснява националният представител.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР