В първите дни след вота и равносметка от коалиция Левицата

...
В първите дни след вота и равносметка от коалиция Левицата
Коментари Харесай

Левицата: Безродници, престъпници, наркомани и лъжци влязоха в пленарна зала

В първите дни след вота и равносметка от коалиция " Левицата " регистрираха " пагубен резултат ". Според партията трите значими извода от изборите са:
Избирателната интензивност удари дъното и по този начин дружно вкарахме в Народното събрание формирования и групировки, които другояче не желаеме да виждаме там; Лявото политическо пространство е по-разединено от всеки път, което демотивира левия избирател; Сривът на доверието в българския политически модел е пагубен. Повече от всеки път.
За всичко това отговорността е обща, признават от " Левицата ". На първо място виновност за отровената атмосфера носят политиците. Вината е и на тези, които на 9 юни не отидоха до урните, показват от партията.

" Вината е и на оня, който позволи безродници, нарушители, наркомани и лъжци да влязат в пленарната зала ", акцентират още от " Левицата ".

От партията твърдят, че даже и отвън Народното събрание няма да правят отстъпка от последователността в политиката си. " Левицата " ще продължи да упорства за определяне на мир в размирните региони, за Европейски съюз на взаимност, за виновна политика, напълно и само подчинена на интерес и добруването на българските жители и българската страна.
 Ваня Григорова разочарована от изборните резултати
Ваня Григорова разочарована от изборните резултати

Резултатите били доста под предстоящите

Припомняме, че резултатът на " Левицата ", които на тези избори се явиха без Мая Манолова, само че пък с някои знакови имена от Българска социалистическа партия като някогашния й ръководител Михаил Миков, бе 0.71% или тъкмо 15 177 гласа.

" Солидарна България " , т.е. обединението към Мая Манолова и Ваня Григорова, реализира два пъти повече гласа - 31 472 гласа или 1.47%. Дори и събрани дружно гласовете не биха минали 4-процентната преграда.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР