Астрономическата есен настъпи и ако не сте от хората, които

...
Астрономическата есен настъпи и ако не сте от хората, които
Коментари Харесай

Трендове в грима за есен 2021

 Астрономическата есен настъпи и в случай че не сте от хората, които с неспокойствие чакат падащите листа, дъждовните дни, топлите одеяла и аромата на сладкиши с ябълка и канела, то има нещо друго, с което сме сигурни, че бихме заинтригували и най-върлите привърженички на преди малко отминалите безгрижни, летни дни.

Всеки нов сезон идва освен с типичните метеорологични промени и душевни настройки, само че и с трендове в модата, което включва от облеклата и аксесоарите, до прическата и грима. Дизайнерите, гримьорите и коафьорите от международните фешън сцени ни въодушевяват да подобрим визията си и да опитвам, с цел да изберем кой жанр е най-подходящият за нас. Ако към този момент спечелихме вниманието ви, то дано се потопим, в благосъстоянието от трендове, които имаме разполагаем през есента на 2021 година!

Очите споделят всичко

Заради обстановката с пандемията и носенето на маски, топ гримьорите по света са инспирирани да подчертават върху очите. Това, което се вижда по стилните сцени и в обществените мрежи на всички звездни личн  ости е, че тази част на лицето ще бъде на фундамент този сезон.

Тренд номер едно, от който сме уверени, че доста от вас ще бъдат очаровани, е завръщането на очната линия! Точният жанр, който ще следим на всички места, е така наречен “kitten eye ". При него линията е извънредно фина, като стартира от средата на клепача и следва компактно линията на миглите със напълно леко издължаване в края. Тук обаче не завършваме с нея! Ако не се плашите от по-смелите и дръзки визии, то цветната очна линия във вътрешния ъгъл на клепача е нещо, което наложително би трябвало да пробвате и ви подсигуряваме, че всички погледи ще бъдат приковани към вас! Ако пък очн  >
Червилото се завръща

Лятото е нехайно, свободно и ефирно и с изключение на да сложим един глос или еликсир върху устните, нямаме потребност от друго. Но с настъпването на есента, идват и плътните, матови и богати текстури на червилото. Ако обичаното ви алено червило от дълго време е било на дъното на козметичната ви чантичка, няма по-подходящ миг да го извадите, тъй като несъмнено ще бъде шлагерът на сезона! За тези, които желаят да разнообразят - оранжевият цвят и лилавите нюанси са всичко, от което имате потребност!

Да живее монохромът

Не сте изключително положителни в съчетаването и комбинирането на нюанси и цветове? Тази есен ще е благосклонна към вас, защото един от най-големите трендове в грима е монохромната визизя, т.е. цялостният облик да бъде единствено в един цвят. Сенките, ружът, червилото - просто изберете трите в гамата, която мислите, че ви отива най-вече и ще сте изискан без доста старания!  Рекламна обява РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Трябва да се регистрирате, с цел да коментирате тази публикация. Ако към този момент имате
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР