Астрономическата есен настъпи и ако не сте от хората, които

Астрономическата есен настъпи и ако не сте от хората, които ...

Трендове в грима за есен 2021

Астрономическата есен настъпи и ако не сте от хората, които с нетърпение очакват падащите листа, дъждовните дни, топлите одеяла и аромата на сладкиши с ябълка и канела, то има нещо друго, с което сме сигурни, че бихме заинтригували и най-върлите привърженички на току-що отминалите безгрижни, летни дни.

Всеки нов сезон идва не само с типичните метеорологични промени и душевни настройки, но и с тенденции в модата, което включва от дрехите и аксесоарите, до прическата и грима. Дизайнерите, гримьорите и коафьорите от световните модни подиуми ни вдъхновяват да подобрим визията си и да експериментираме, за да изберем кой стил е най-подходящият за нас. Ако вече спечелихме вниманието ви, то нека се потопим, в богатството от трендове, които имаме на разположение през есента на 2021 година!

Очите казват всичко

Заради ситуацията с пандемията и носенето на маски, топ гримьорите по света са инспирирани да акцентират върху очите. Това, което се вижда по модните подиуми и в социалните мрежи на всички звездни личн ости е, че тази част на лицето ще бъде на пиедестал този сезон.

Тренд номер едно, от който сме убедени, че много от вас ще бъдат очаровани, е завръщането на очната линия! Точният стил, който ще наблюдаваме навсякъде, е т. нар. “kitten eye". При него линията е изключително фина, като започва от средата на клепача и следва плътно линията на миглите със съвсем леко издължаване в края. Тук обаче не приключваме с нея! Ако не се плашите от по-смелите и дръзки визии, то цветната очна линия във вътрешния ъгъл на клепача е нещо, което задължително трябва да пробвате и ви гарантираме, че всички погледи ще бъдат приковани към вас! Ако пък очн >
Червилото се завръща

Лятото е безгрижно, свободно и ефирно и освен да поставим един глос или балсам върху устните, нямаме нужда от друго. Но с настъпването на есента, идват и плътните, матови и богати текстури на червилото. Ако любимото ви червено червило отдавна е било на дъното на козметичната ви чантичка, няма по-подходящ момент да го извадите, защото определено ще бъде хитът на сезона! За тези, които искат да разнообразят - оранжевият цвят и лилавите нюанси са всичко, от което имате нужда!

Да живее монохромът

Не сте особено добри в съчетаването и комбинирането на нюанси и цветове? Тази есен ще е благосклонна към вас, тъй като един от най-големите трендове в грима е монохромната визизя, т.е. цялостният образ да бъде само в един цвят. Сенките, ружът, червилото - просто изберете трите в гамата, която мислите, че ви отива най-много и ще сте шик без много усилия! Рекламна публикация РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Трябва да се регистрирате, за да коментирате тази статия. Ако вече имате

Източник: varna24.bg