Астролозите вярват, че някои черти на характера и предразположения са

...
Астролозите вярват, че някои черти на характера и предразположения са
Коментари Харесай

3-те най-редки зодии. Хората, родени през тези месеци, са уникални и имат специални характеристики

Астролозите имат вяра, че някои черти на характера и предразположения са записани в звездите. Сред 12-те знака на зодиака три зодии са най-рядко срещаните. Те се отличават със специфични характерности.

Много хора имат вяра, че даден зодиакален знак носи избран набор от характерности. Някои са чувствителни, други избухливи, общителни или умни. От всички дванадесет зодии, тези три са специфични. По-малко хора ги имат. Това е по този начин, тъй като в месеците, които покровителстват, се раждат минимум деца. Това прави хората от тези зодии считани за специфични от астролозите.

Стрелец

Стрелецът е късметлия. Той е в положение да сплоти обкръжението си, само че може да бъде необмислен. Стрелците обичат да стоят на фундамент. Те са склонни да преобладават, само че могат да завоюват обкръжението си. Те са цялостни с позитивна сила и са съпроводени от благополучие през целия си живот. Благодарение на това те могат да излязат невредими от множеството подтисничество или сложни обстановки. Те са нетърпеливи да придобият нов опит, само че могат да бъдат безразсъдни.

Водолей

Водолеят върви по своя път. Той е отворен и обича провокациите. Хората зодия Водолей вървят по личните си пътища, нетърпеливи да завързват нови запознанства. Те са отворени и разбиращи, само че са склонни да се изолират в избрани обстановки. Те са идеалисти, които желаят да откриват нови неща и да получават нов опит. И обичат провокациите.

Овен

Овните са работливи и амбициозни. Могат да стигнат надалеч в живота. Това е най-рядката зодия. Те се считат за амбициозни, работливи, упорити и добре проведени. В резултат на това те реализират триумф в живота. Те са мощни, смели и откровени. Те са в положение да завоюват благосклонностите на другите и демонстрират огромна преданост към околните си.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР