Астролозите твърдо вярват, че в любовта всяка една зодия си

...
Астролозите твърдо вярват, че в любовта всяка една зодия си
Коментари Харесай

Подхождате ли си с партньора си според зодията?

Астролозите твърдо имат вяра, че в любовта всяка една зодия си пасва с тъкмо несъмнено други. Ето за какво не трябва да се изненадвате, когато на първа среща ви попитат " Коя зодия си? ". Дали инцидентно би се оказало, че сте в групата на тези, които си подхождат? Или пък не? 
Нека разгледаме кой с кого, по какъв начин и за какво:
Овен
Те обичат възприятието на превъзходство над останалите както в живота, по този начин и в любовта. Изискванията към колегата им са дълбока и безрезервна признателност, ненавиждат прочувствения шантаж. Предпочитани сътрудници в любовта и секса са Везни, Лъв, Скорпион и Близнаци.
Телец
Много сензитивна зодия. Дават преимущество на любовта пред секса. Любовните игри са наложителни в леглото. Пасват си отлично с Рак, Козирог, Скорпион и Дева
Близнаци
Това са безусловно освободени персони! Не съществуват табута в леглото и в любовта, обичат да опитват и да се забавляват на макс. Идеална партия са със Стрелец, Близнаци, Водолей и Овен.
Рак
Изключително чувствителни и изобретателни, само че и мързеливички в връзките. Обаче храната и сексът са висши удоволствия. Все отново любовта минава през стомаха, нали? Като най-подходящи са избрани Козирог, Лъв, Риби и Телец.
Лъв
Те са познати със пристрастеността си. Красота, мощ, сексапил - всичко това притегля неудържимо. Верен сътрудник, чудесна компания, отдадени напълно на връзката си. Дават всичко, само че желаят и да получават. Най-добрите сътрудници са Стрелец, Лъв, Овен и Скорпион.
Дева
Те не са по никакъв начин почтени, в случай че става въпрос за секс и обич. Дават цялата си сила в една връзка, само че са прекомерно чувствителни и по тази причина доста би трябвало да се внимава с тях. Когато са с сетивен и деликатен сътрудник, те са на седмото небе. Подходящи  са Риби, Везни, Козирог и Телец.

Везни
Тази зодия се слави със своята сензитивност, изтънчен усет, само че и със своята непрекъсната придирчивост. Никак не е елементарно да бъдеш техен сътрудник - половинките са подлагани непрестанно на разнообразни проби. Пасват си идеално с Лъв, Стрелец, Близнаци и Овен.
 Топ 5 на най-романтичните зодии Топ 5 на най-романтичните зодии
Романтиката е значима част от любовната връзка. За страдание, не всички мъже и дами могат да се похвалят с това. Астролозите са сигурни,...
Скорпион
Това е зодията, която има известност на най-страстна и подготвена постоянно за екшън! Обаче са склонни да вкарват драматизъм малко повече от нужното. Обичат да управляват връзките и не всеки може да издържи с тях. Подходящи за тях са Телец, Лъв, Риби, Скорпион. 
Стрелец
Истински търсачи на мощните чувства. Непоправими мечтатели. Неудържими фурии в спалнята. Като проблем е фактът, че някак си бързо им доскучава всичко. Най-добри за тях са Дева, Козирог, Телец и Рак.
Козирог
 Най-подходящият подарък за Свети Валентин за огнените знаци Най-подходящият подарък за Свети Валентин за огнените знаци
Свети Валентин наближава и към този момент евентуално си питате какво да подарите на вашата половинка. Ето кой е най-подходящият подарък за предста...
Те са резервирани, само че обичат секса. Харесва им да са прелъстявани и ухажвани - това укрепва либидото им. Предпочитани сътрудници за тях са Телец, Рак, Козирог и Дева.
Водолей
Те считат себе си за интелектуалците в зодиака. Харесва им да ги ухажват, само че ненавиждат да им се лишава контролът над обстановката. Не се опитвайте да командвате Водолей! Подхождат си с Водолей, Стрелец, Дева и Близнаци.
Риби
Те притеглят доста ухажори, а също по този начин си падат по всевъзможен вид хора. В спалнята са чувствителни, сантиментални и не на последно място - доста игриви! Предпочитат да доставят доста повече наслаждение на колегата си, в сравнение с самите себе си. Най-добрите сътрудници им са Рак, Дева, Везни и Скорпион.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР