Астролозите смятат, че някои са родени интелектуалци и ако усъвършенстват

...
Астролозите смятат, че някои са родени интелектуалци и ако усъвършенстват
Коментари Харесай

И най-умни сред жените са зодиите...

Астролозите считат, че някои са родени интелектуалци и в случай че усъвършенстват умствения си капацитет, ще доближат невиждани висоти. Все отново представителките на няколко зодии се отличават с по-бърз разум, написа tialoto.bg.

Скорпион
Жените Скорпион са едни от най-умните. Те са подготвени да „ се гмурнат “ във всяка тематика, колкото е належащо, до момента в който не схванат всичко изцяло. Скорпионите ще упорстват, до момента в който не получат това, което желаят. А мистериозното им поведение е идеалното прикритие за „ усилена работа в безмълвие “.

Риби
Тези дами имат невероятна дарба елементарно да проучват и съпоставят разнообразни данни и гледни точки. И също по този начин Рибите постоянно се стремят да се развиват. Тази значима линия им разрешава да усъвършенстват мозъка си. Освен това дамите Риби са освен умни, само че и прочувствено зрели – даже в млада възраст.

Козирог
Жените Козирог са доста отдадени на своята идея и няма да се спрат пред нищо, до момента в който не реализиран задачите си. Те са умни и рационални. Козирозите не обичат да губят време за ненужни диалози и неща, които ги отвличат от главното. Жените Козирог са и отлични мотиватори, които сполучливо предизвикват другите да работят и работят – те са същински локомотиви, които са подготвени да влачат целия екип дружно със себе си.

Водолей
Те обичат да демонстрират своя креативен и интелектуален триумф. Жените Водолей се нуждаят от самопризнание, това ги въодушевява. Но това ни минимум не понижава техните качества. Те са невъзмутими и спокойни, родени интелектуалци и качествата им могат да се проявят в разнообразни области – от филология до дизайн на игри.

Везни
Жените Везни знаят по какъв начин да се държат съвършено и да мислят бързо във всяка обстановка. Гъвкавостта и бързината на тяхното мислене е възхитителна. В същото време те съвсем в никакъв случай не вършат неточности: Везните знаят по какъв начин да изчислят всичко безупречно. И в случай че въпреки всичко създадат неточност, тогава ще могат да извлекат поука от това, да намерят непредвиден поврат, който ще ги докара до триумф.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР