Астролозите са изброили три знака от зодиакалния кръг, под които

...
Астролозите са изброили три знака от зодиакалния кръг, под които
Коментари Харесай

Топ 3 на измамните зодиакални знаци

Астролозите са изброили три знака от зодиакалния кръг, под които се раждат най-несериозните дами, които не търсят поредност в връзките. Изграждането на мощно семейство с такива дами е много мъчно. Дори може да се каже, че е невероятно.

Лъв . Представителките на този знак са същински кралици. Тези дами са уверени, че са основани за освен това от домакинска работа и развъждане на деца. Да прекарат целия си живот с един мъж се възприема от тях като непостижима досада, тъй като по света има толкоз доста почтени млади мъже, които нямат нищо срещу да срещнат кралицата, на която да служат. За дамите от зодия Лъв е извънредно значимо да бъдат обожавани от страна на мъжете, тъй че от време на време те си разрешават да имат спекулация отвън актуалната си връзка, с цел да се насладят на флирта оптимално.

Жената Стрелец е доста буен сътрудник. Интимността значи доста за нея, тъй че в случай че един сътрудник престане да й подхожда полово или просто се е уморил, тя елементарно го заменя с различен. Представителите на този знак работят по същия метод и когато са законно женени. Единствената разлика е, че омъжена дама Стрелец няма да подаде молба за бракоразвод, откакто срещне различен подобаващ ухажор. За нея изневярата не е основателна причина да унищожи фамилията.

Водолеите също обичат секса и нямат нищо срещу да го вършат даже на първата среща. Този зодиакален знак е доста променлив, настроението на Водолея се трансформира всеки ден. Днес те са бясно влюбени в мъж, а на следващия ден сутринта към този момент го извеждат през вратата. Такива промени, колкото и да е необичайно, имат удобен резултат върху самите дами, родени под това съзвездие. Те в никакъв случай не се заяждат за нищо и съвършено управляват фамилията, работата и страничните си каузи.

Трудно е да се живее с тези дами, само че на процедура има и доста изключения от сходни правила. Не изтръпвайте при мисълта, че в къщи имате представителка на някоя от изброените зодии. Мисълта за невярност минава през главите на редица мъже и дами, без значение от зодията. При тях нещата опират до морал и образование.

При изброените нагоре зодии това е по-скоро заложено от звездите и от индивида зависи дали ще се развие или не.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР