Астролозите отдавна са разнищили всички знаци на зодиака, техния нрав

...
Астролозите отдавна са разнищили всички знаци на зодиака, техния нрав
Коментари Харесай

Как обичат мъжете от всички знаци от зодиака

Астролозите от дълго време са разнищили всички знаци на зодиака, техния манталитет и черти. Как се държат в връзките с половинките си, с какви качества би трябвало да свикнете и с кои към момента би трябвало да се борите.
Овен
Упоритият, самостоятелен и деен Овен ще накара половинката си да трепти от неспокойствие. Той може да върви до нея, само че и към друга цел. Или към същата цел, само че по собствен метод. Няма да ви се получи, в случай че решите да го управлявате - просто преговаряйте с него.
Телец
Балансираният Телец цени извънредно комфорта. Само добре стимулираното пояснение може да го принуди да излезе отвън рамките си. Ако връзката е спряла да се развива, ще би трябвало да работите интензивно, с цел да я съживите.
Близнаци
Леки, свободолюбиви, общителни Близнаците обичат да флиртуват, да притеглят вниманието и да се къпят в лъчите на славата. Жената, която обича Близнаци, би трябвало да се научи да се оправя с ревността и да разбере разликата сред флирта и същинската пристрастеност на колегата си.
Рак
Чувственият, уязвим и спокоен Рак е извънредно прочувствен. Всяка рецензия го кара да страда. В същото време той ще обкръжи обичаната си с такава грижа, че тя ще не помни за всички свои дефекти.
Лъв
Уверен, кардинален и великодушен Лъвът постоянно ще бъде в центъра на вниманието. Той се нуждае от безкрайни похвали. Но в случай че усети престореност, ще бъде доста мъчно да си възвърнете обичта му.
Дева
Педантичността, коректността и точността са типични за Девите. Мъжете от този знак не понасят неучтивост и рецензия. Ако някой не оправдае доверието на Девата, най-вероятно той ѝ ще покаже вратата.

Везни
Те постоянно се стремят към естетика и баланс. Щом обичаната стартира да разклаща този нежен баланс, ще я връхлети същинска стихия. С Везни би трябвало да можете да преговаряте, тъй че за всеки да е удобно и преференциално.
Скорпион
 Как да разберете дали някой ви обича съгласно зодията му Как да разберете дали някой ви обича съгласно зодията му
Не всеки човек носи “сърцето си на ръкава ”. Още повече, когато става дума за представителите на мощния пол. Но в случай че се чудит...
Енергичен, ослепителен и грациозен Скорпионът е любимецът на дамите. Той ще накара приятелката си да ревнува, от време на време не без съображение. Тя няма да понесе откритата провокация. Шумът от това мъчно ще бъде овладян. Разговорът може да продължи единствено когато бурята отшуми.
Стрелец
Авантюристичната природа на Стрелеца го кара непрекъснато да търси нещо ново, извънредно. Понякога това предизвиква доста болежка на обичаната му. Ако на една жена ѝ е било писано да се влюби в Стрелец, ще би трябвало да живее като върху вулкан и непрекъснато да го поддържа.
Козирог
Самоувереният, нарцистичен и обаятелен Козирог има мнение за всичко. Няма значение какво мисли за това другата половина, тя ще би трябвало да се помири с упорития знак. Козирогът не обича да споделя опит и усеща. За да го предизвикате на открит диалог, би трябвало да спечелите безкрайното му доверие.
 Защо към момента липсваш на някогашния си, съгласно зодията ти Защо към момента липсваш на някогашния си, съгласно зодията ти
Бившият ти към момента си мисли за теб и не може да те не помни основно заради една причина. Всяка жена обича да го чува, лъскае я по някакъв...
Водолей
Ексцентричните, претенциозни и съвременни Водолеи доста обичат всичко блестящо и ексцентрично. Те изискват същото от партньорката си. Водолей би трябвало да се покорява всеки ден, няма даже минута за отмора.
Риби
Лоялни, чувствителни и мистериозни Рибите са правилни сътрудници. В своята годеница те виждат блян. В същото време те са мощно разочаровани, в случай че не е по този начин. Ако би трябвало да задържите Риби, ще би трябвало да отговаряте на техните упования.
Може би за някои това ще бъде намек, до момента в който други ще се усмихват. Но несъмнено би трябвало да цените околните си и да се опитате да изгладите острите ръбове във връзката.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР