Астролозите дават съвет как да се държим в най-стресиращите дни

...
Астролозите дават съвет как да се държим в най-стресиращите дни
Коментари Харесай

Kакво да очаква човечеството през март 2021 година

Астролозите дават съвет по какъв начин да се държим в най-стресиращите дни на първия пролетен месец.
Пристигането на пролетта, въпреки и единствено на календарната пролет, се чака с неспокойствие от мнозина. Освен първите плахи лъчи на слънцето, март ще донесе и други промени. Астролозите описват за това по какъв начин ще бъде повлиян животът на хората на планетата през първия месец на пролетта.
 Дни на силата през март 2021 Дни на силата през март 2021
Дните на силата са най-благоприятните дни от месеца, в които ще имаме шанс в една или няколко области от живота едновременно. Ето кой от...
За разлика от натоварения февруари, март ще бъде по-спокоен. Въпросите за персоналния живот ще излязат на напред във времето, само че не се ласкайте, подлите планети ще объркат картите.
Ще желаеме повече деликатност и обич. За нас обществените и политическите събития няма да са толкоз значими. Ще желаете да помислите повече за персоналното. Но съвпадът на Слънцето, Венера и Нептун в Риби е излъган. Жените ще разчитат повече на страстите в решенията си. В такива интервали мечтаем за едно, само че се оказва нещо друго. Мъжете ще бъдат по-логични, само че те също могат да попаднат под очарованието на тези " рибни " планети.
Втората половина на март ще бъде по-динамична. Според астролозите, това се дължи на изместването на Слънцето и Венера в знака Овен, а Нептун в Риби. За хората това е изпълнено с принудително изложение на страсти. Нужно е деликатно да се следи всичко, което се случва, с цел да се избере кой витален сюжет би трябвало да се приложи.
Вие ще желаете да демонстрирате всичко, което чувствате, да покажете всичките си прекарвания, да ги споделите със света. Ако ви се коства, че някъде към този момент сте гледали тази сцена в някакъв филм, помислете деликатно. Помислете дали би трябвало да играете в този недодялан спектакъл или е по-добре да бъдете фен.
 5-те най-опасни дни през март 5-те най-опасни дни през март
Астролози разкриха кои са петте най-опасни дни през март. На тези дати би трябвало да сме извънредно деликатни, защото може да ни засти...
Най-натоварените дни през март ще бъдат 18-и и 28-ми . В наши дни Меркурий оформя квадрат към Марс, което значи, че са вероятни дребни и огромни спорове. Затова астролозите призоват всички да бъдат деликатни и да не рискуват още веднъж.
Всички водачи от всички типове превоз би трябвало да бъдат извънредно деликатни, тъй като дързостта по това време може да не ви се размине.
Ако ненадейно се случат непредвидени значими събития, нещо, което не сте очаквали или не сте възнамерявали преди, те по някакъв метод са свързани с това, което към този момент ви се е случило през 2020 година в края на пролетта или през ноември. И в случай че значимите събития наподобяват по-скоро странни, в сравнение с непредвидени, в случай че сте в обстановка на неустановеност, не можете да вземете свястно за себе си решение, тогава си спомнете какво се е случило в края на лятото на 2020 година

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР