Астрологията се състои от енергия за различни планети и тя

...
Астрологията се състои от енергия за различни планети и тя
Коментари Харесай

Кои са трите типа енергии според зодията

Астрологията се състои от сила за разнообразни планети и тя се филтрира от четири разнообразни детайла. Всеки детайл на себе си е обвързван с избрана област на тялото. Така да вземем за пример водата се свързва с страсти, тялото е обвързвано със земята, въздухът е обвързван с нашата вътрешна просветеност и най-после, огънят е обвързван с нашия дух.

В рождените карти на човек това разказва по какъв начин представяме и взаимодействаме с тези разнообразни детайли. Самите детайли съставляват другите способи, по които подхождаме към живота.

Дванадесетте зодиакални знаци  могат да бъдат разграничени на три групи, известни като съществени, закрепени или променливи. Като опция те също могат да бъдат разграничени като детайлите - огън, земя, въздух или вода. Преобладаването на съществени, закрепени или променливи знаци в една звездна карта демонстрира по какъв начин индивидът се оправя с силата, която носи в себе си. В астрологията са дефинираните като трите модалности - трите вида сили в нас.

Кардиналните знаци са Овен, Рак, Везни и Козирог. Тези четири знака са основателите на зодиака. Техните общи характерности включват деяние и придвижване имат самодейност и мощна мотивация. В стресиращи и спешни обстановки, съществените знаци са тези, които дават хрумвания и поддържат плана, само че не са доста положителни в осъществяването и реализирането.

Фиксираните знаци са Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Тези четири знака са членовете на зодиака, които са отдадени на осъществяването на планове. Техните общи характерности включват увереност и неизменност, те са постоянни и самостоятелни. В стресиращи и спешни обстановки закрепените знаци са тези, които тласкат плановете напред и ги следват до края, само че те също могат да бъдат непоправимо упорити, без да се осъзнават за последствията.

Променливите знаци са Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Тези четири знака са най-гъвкавите членове на зодиака, щастливи да поемат ролята, която им е предоставена. Техните общи характерности включват адаптивност и колебливост, те са гъвкави и многостранни. В стресиращи и спешни обстановки променливите знаци се приспособяват елементарно към изменящите се условия и нямат съответна стратегия. Те обаче могат да бъдат и непоследователни.

Много хора не осъзнават какъв брой значими са детайлите и качествата в същинската астрология. Това е комбинацията от Елементите и Качествата, които вършат тези Знаци това, което са.

Подбрал и изготвил езотеричният и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР