Астрологията разкрива, какво всъщност означава вашата зодия. Готови ли сте

...
Астрологията разкрива, какво всъщност означава вашата зодия. Готови ли сте
Коментари Харесай

Вашата зодия разкрива неудобна истина за вас. Искате ли да го проверите?

Астрологията разкрива, какво в действителност значи вашата зодия. Готови ли сте да откриете тайните, които сте скрили от себе си?

Овен

Овенът е цар в колата! Не обръща внимание на камерите за скорост, завива внезапно, не съблюдава безвредното разстояние. В живота е сходно! Той се движи напред и първо работи, а след това мисли.

Резултат: това е знакът с най-вече произшествия и най-вече белези! От друга страна, той в никакъв случай не се оплаква и постоянно ще ви каже, че всичко е наред! Той е идеалният сътрудник за тези, които обичат мощните чувства!

Телец

С Телец не бързайте… изключително на маса! Неговата цел: да живее, с цел да яде! Освен това не го ядосвайте.

Той не се оправя добре с упреците и по-късно ги претърпява с часове. Не променяйте навиците му, тъй като той има потребност от непоклатимост, другояче ще светне алено знаме!

И не му искайте пари, тъй като той обича да ги брои. В леглото обаче обезпечава оптимални чувства!

Това е идеалният знак за тези, които обичат да прекарват времето си в леглото!

Близнаци

Страхотното при Близнаците е, че се чувствате по този начин, като че ли сте към доста хора по едно и също време. Личността в никакъв случай не е същата.

Той обаче е страховит в връзката и политиката – несъмнено от социологически изследвания и взривява всички с познанията си. От друга страна, той има доста въображение и комизъм. Перфектен знак за феновете на филмите! Може да гледа филми през целия ден!

Рак

Най-добре е да избягвате зодия Рак по пълнолуние. Това е непредвидим и придирчив знак. Той е свръхчувствителен към всичко към себе си, което го кара да наранява другите и себе си.

Тогава се скрива под стегнатата си черупка и вика за компания и помощ или търси разтуха в съня.

Можете да успокоите страховете и паниките му, като му предложите сладкиши. Перфектен знак за тези, които обичат да се грижат за другите, тъй като Ракът е огромно бебе и евентуално ще остане подобен!

Лъв

Един Лъв сигурно е хубав, образован и добре говорещ. Той се отличава повече от другите и знае по какъв начин да покаже най-хубавата си страна, само че в това време от време на време кара колегата си да се усеща ненужен.

Той желае да му се възхищаваме и се слага над елементарните хора. Той харчи пари, без да му мигне окото. Перфектен знак за тези, които ценят лукса… непременно!

Дева

Има мъдра зодия Дева и луда зодия Дева! Първият вид може да бъде отегчителен. Работлива е, само че с изключение на домакинска работа и работа, няма какво да каже. Това е съвършен знак за тези, които не обичат да стоят в сянка, тъй като мъдрата Дева не обича да засенчва другите с блясъка си!

Лудата Дева приказва доста. Тя е ексцентрична и има чудноват усет, само че за разлика от умната си сестра, тя се откроява. Някои даже споделят, че е талант. Перфектен знак за тези, които са пропуснали призванието си на психотерапевт!

Везни

Не разстройвайте зодия Везни, като я молите да следва сърцето си в избора си! Няма да го направи… Везната не знае какво желае!

Иска да угоди на всички и да не обиди никого. Той търси баланс измежду неравенството, естетика в грозотата.

В този свят на хулигани Везните мъчно намират своето място. Лъжат себе си… А и другите!

Везните не мерят правилно, само че не са отговорни. Тя не знае по какъв начин да каже не! Перфектният знак за тези, които желаят постоянно да са прави! Везните няма да им откажат.

Скорпион

Това е най-смъртоносният знак! Ако дяволът имаше зодия, щеше да е зодия Скорпион. Той има взор, който хипнотизира и оставя другите на неговата благосклонност.

Скорпионът бяга, в случай че отсрещната страна желае нежни и мирни връзки. Благодарение на него можем да изпитаме доста страсти.

Миризмата на сяра, мощ, пристрастеност, неистини или студени усеща, примес от тях несъмнено ще се даде на индивида, който е по отношение на него.

Статистически скорпионите са най-голямата група серийни убийци. Това е идеалният знак за тези, които желаят да тестват пикантна връзка.

Стрелец

На пръв взор Стрелецът е доста хуманен. Готин, спокоен, занимателен! Красиво момче или красиво момиче!

Но когато се доближим до него, разбираме, че той може да нанесе удар, който ще помним дълго!

Накратко, по-добре е да се държите на разстояние от Стрелец, в случай че желаете да го впримчите, или просто се пробвайте да имате последната дума!

Той е неопитомен и мъчно се опитомява. Той също е погрешен, постоянно подготвен да препусне там, където тревата е по-зелена! Идеален знак за тези, които обичат уестърните.

Козирог

Козирогът е малко отчаян. Той прекарва доста време в работа и не си разрешава никакво наслаждение, откакто тя завърши.

Козирога е работлива дребна мравка, която се намесва, когато би трябвало да помогне на останалите!

В последна сметка работата е здраве, тъй че Козирогът нормално живее дълго. Перфектен знак за тези, които желаят да водят спретнат живот и да не им липсва нищо!

Водолей

Водолеят е извънземен! Не наподобява на никого, смущава! Етимологично може да се мисли, че това е воден знак. Но не, това е въздушен знак!

Той обича да не прави нищо и е изцяло самостоятелен. Той може да бъде черната овца на фамилията.

Родените под този знак са и хора на изкуството… изключително неразбрани и недооценени!

Водолеят се смее на преценките на другите и е самостоятелен. Перфектен знак за тези, които са изтощени от монотонния си живот.

Риби

Рибите към момента плуват против течението. Тъй като въздухът не е тяхната буря, те хващат всички вируси, които им идват!

Статистически, Рибите са групата хора, които най-често страдат от астма. Между пристъпите на кашлица те са като дребни русалки и мечтаят за обаятелен принц или принцеса.

Въпреки това, те постоянно притеглят жаби, които… си остават жаби и постоянно са с разрушено сърце поради това.

За благополучие те не се опасяват да скочат във водата и да се върнат на лов! Любовта е техният балон за оцеляване! Това е идеалният знак за романтици!

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР