Астрологията може да се приложи практически на всичко. От вашия

...
Астрологията може да се приложи практически на всичко. От вашия
Коментари Харесай

В кой олимпийски спорт трябва да се включите според зодията си?

Астрологията може да се приложи на практика на всичко. От вашия персонален жанр до желанията ви за запознанства, този галактически инструмент в действителност може да разкрие доста за вашата характерност. Така че, когато споделяме, че можем да ви кажем олимпийския спорт, в който най -вероятно бихте взели участие, единствено въз основа на вашия зодиакален знак, няма да останете разочаровани.

Овен: Лека атлетика

Това евентуално не е толкоз изненадващо, само че лекоатлетическият спорт е нещо, в което бихте се отличили. Като първият знак на зодиака, вие постоянно сте нетърпеливи да придвижите нещата напред с сила и неспокойствие - за това и е бягането. Това също е мощно конкурентен спорт и като огнен знак, ръководен от Марс, е навръх вашата алея.

Телец: Тенис

Като толерантен знак на зодиака, бихте се справили добре с играта на тенис, тъй като всичко е обвързвано с следени придвижвания. Като земен знак сте склонни да вършиме паузи и да разсъждавате, преди да действате и тези качества ви вършат идеалния тенисист. Този спорт не е за тези, които се държат импулсивно, а повече за тези, които желаят вместо това да подхващат предумишлени придвижвания. Това също е много обикновен спорт, тъй че вашата неподвижна природа в действителност ще хареса това.



Близнаци: Волейбол

Страхотни сте с ръцете си, тъй че волейболът е спорт, в който бихте играли добре. Има и доста място за творчество и придвижване, тъй че не се тормозете - няма да скучаете. Вие сте отлични в това да се мултифункционални, тъй че тази игра ще ви разреши в действителност да развиете тези умения. Като умствено деятелен субект, имате потребност от нещо, което да ви извади от главата ви в сегашния миг. Няма доста време да се оглеждате, до момента в който играете този мощно зает спорт, тъй че несъмнено ще бъдете вложени от самото начало.

Рак: Сърф

Водните знаци са склонни да процъфтяват към водата и вие не вършиме изключение. Сърфирането е нещо задоволително интензивно, с цел да ви развълнува, само че и задоволително релаксиращо, с цел да се чувствате в сигурност. Водата оказва помощ да ви заземи, тъй че надпреварата в този спорт евентуално ще се почувства повече като терапия, в сравнение с като игра. Приливите и отливите на океана са сходни на етапите на луната и вашите непрекъснато изменящи се страсти, тъй че несъмнено бихте имали натурален афинитет към този спорт.

Лъв: Гимнастика

Като горделив, убеден знак на зодиака, нищо не би ви донесло повече наслада от това да кацнете съвършено. Представете си го: аудитория, цялостна с крещящи почитатели, до момента в който те развеселяват, изцяло задоволявайки желанието ви за оценка и самопризнание. Склонни сте постоянно да превъзхождате всичко, за което си мислите, като сте имобилен знак, а гимнастиката е спорт, който несъмнено ще ви даде моменталното задоволство, което търсите.

Дева: Футбол

Ориентиран към детайлите и малко перфекционист, бихте се справили отлично с футбола. Този спорт изисква да се научат на доста правила, нещо, в което няма по какъв начин да не намерите наслаждение. Вие се стремите да вършиме нещата по верния метод, а футболът несъмнено е спортът, който поддържа вашите стремежи. Това също е спорт, игран на земята, който ви разрешава да останете на земята, като в същото време се забавлявате.

Везни: Скейтборд

Като въздушен знак на зодиака, вие се занимавате с потока на живота, а скейтбордът е спорт, който в действителност може да ви помогне да се впуснете в това. Този спорт е напълно за баланс и като знак, ръководен от везните, евентуално ще се справите с него за нула време. Той наподобява повече за развлечение, в сравнение с да бъдеш първи или най-хубав, тъй че няма да се постанова да се тревожите доста за конкуренцията (поне до момента в който се спускате в локалния парк).



Скорпион: Бокс

Като ръководен от Марс воден знак на зодиака, имате интровертен метод да се утвърдите и боксът в действителност може да ви помогне да канализирате гнева си. Този спорт изисква точност по метод, в който се отличавате, като се има поради, че сте имобилен знак. Решителността ви ще ви направи свръхестествен боксьор и сте подготвени да се гмуркате надълбоко във всичките си ползи.

Стрелец: Спортно катерене

Като най-свободолюбивият зодиакален знак, вие се занимавате с действия, които ви дават задоволително място за скитничество. Катеренето е спорт, който безусловно ви разрешава непрекъснато да се движите, до момента в който към момента се приближавате до финалната линия. Вие сте човек, който е цялостен с сила, тъй че стигането до финала няма да е проблем за вас. Всъщност катеренето може да бъде нещо, което вършиме понякога, единствено с цел да изгорите желанието да избягате.

Козирог: Карате

Вие поставяте високи цели за себе си, тъй че приемането на черен колан в каратето евентуално звучи като музика за ушите ви. Вие сте необикновено работлив и естествено роден водач, тъй че битката с конкурент един по един по време на мач по карате ще ви зареди с сила. Спорт като каратето изисква доста дисциплинираност и като човек, който интензивно се стреми да се придържа към структурата в всекидневието си, този спорт е идеалният за вас.

Водолей: Гребане

Като екстравагантен знак на зодиака, бихте се справили доста добре в спорт като гребане. Тъй като не сте огромен почитател да следвате тълпата, нещо като гребане несъмнено е задоволително ексцентрично за вас и даже ви разрешава да работите с екип по доста персонален метод. Вие се стремите да изграждате взаимоотношения към неща, за които сте буйни, тъй че всяка активност, която изисква да употребявате уменията си, до момента в който работите с други хора, е тъкмо за вас.

Риби: Плуване

Като рибите на зодиака, вие ще бъдете свръхестествен професионален плувец. Сигурен съм, че сте човек, който обича водата, тъй че плуването евентуално към този момент се усеща като вашият дом надалеч от вкъщи. Знакът на рибите даже ръководи краката, тъй че всяко умеене, в което можете да ги употребявате, е нещо, в което естествено бихте се отличили. Вашата адаптивна природа, която върви с течението, е идеална за нещо като плуване. Позволяването на водата да ви носи, до момента в който се плъзгате през нея, е превъзходен метод да се концентрирате върху себе си и страстите си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР