Астрологът Юлия Лифанова разказа защо остават само няколко дни до

...
Астрологът Юлия Лифанова разказа защо остават само няколко дни до
Коментари Харесай

В небето ще се появи голям кръст: Астролог разказа защо 18 ЮЛИ е най-важният ден в годината

Астрологът Юлия Лифанова описа за какво остават единствено няколко дни до главното астрологично събитие на лятото - кармичните възли, Плутон и Слънцето образуват огромен кръст. Какво ни готви Вселената?

През юли 2023 година ще се случат няколко значими астрологични събития, които се смятат за редки и кармични (съдбовни) заради присъединяване на най-важните точки и планети.

Първо, на 13 юли, възлите Раху и Кету се реалокират с осите Телец-Скорпион към Овен-Везни за година и половина, в това число стратегия за създаване на брачни връзки, съюзи сред дами и мъже и всевъзможен тип партньорство. Тоест, Вселената води всеки от нас към най-важните събития в живота, било то женитба, бракоразвод, женитба, подписване на бизнес партньорства или начало на правосъдно дело. Нещо от горното ще се случи на безусловно всеки!

Но най-важното събитие ще бъде на 17-18-19 юли - точно в тези дни най-тежката настройка от планети, която се назовава Големият гребен, се събира в небето. В четири точки на небето стават планетата Плутон, Слънцето + Луната и кармичните възли Раху и Кету. Интересното е, че в тази ситуация Плутон " дирижира " обстановката, тъй като е шеф на Раху в Овен. Важно е, че на 17 юли Новолунието ще се състои в Рейк, т.е. и двете светлини ще стоят на един градус в небето - не се крийте от събитията! 

Големият кръст е голяма сила, сравнима с тази на атомна електроцентрала, когато в пространството се разпределя голям капацитет на напрежение и в това време има опция нещо фрапантно да се промени. Тъй като Плутон и Слънцето са отпред на Гребена, обстановката ще бъде обвързвана с доста хора. В най-лошия случай може да се случи някаква злополука, а в най-хубавия случай - при доста хора ще се случи квантов скок, бърза промяна и предпочитание изцяло да трансформират ориста си.

Плутон е виновен за гибелта на всичко, което няма капацитет, а Слънцето отбелязва нашето благополучие, наслада и наслаждение да бъдем себе си. Напрегнатият аспект сред тях подсказва, че ще би трябвало радикално да трансформират живота си и от 17 до 19 юли доста хора ще създадат нещо съдбовно. Било то във връзка, в кариера, в местоживеене - това ще бъде пробуждането на стотици хора за живот съгласно техните лични правила!

Кои зодии усещат най-силно въздействието на Големия кръст?

И най-после, ориста на представителите на знаците, в които Слънцето, Плутон и възлите ще бъдат най-склонни да се трансформират. А това са Козирози, Раци, Везни и Овен. Той също по този начин мощно " челюсти " тези, чиито знаци се ръководят от Плутон и Слънцето, а точно Скорпиони и Лъвове.

Сериозни промени ще има и при хората, родени на:

20 и 21 януари

20 и 21 април

23 и 24 юли

23 и 24 октомври
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР