Астрологът Алена Николская подготви инструкция за 5-tv.ru как да проведете

...
Астрологът Алена Николская подготви инструкция за 5-tv.ru как да проведете
Коментари Харесай

Посвещава се на самотните на 14 февруари: Ритуал за привличане на любов

Астрологът Алена Николская приготви директива за 5-tv.ru по какъв начин да проведете ефикасен обред, който може да укрепи връзките с колегата ви. За тези, които към момента нямат половинка, това ще бъде не по-малко потребно - действайки по рекомендациите на специалиста, необвързаните ще могат да приближат часа на среща с предстоящ фаворит.

Твърде рано е да се чувствате непотребни на празника на любовта Свети Валентин, сигурен е астрологът. Николская поучава да се настроите позитивно и да подготвите мозъка си за промени на сантименталния фронт. За тези, които съблюдават всички указания, специалистът дава обещание бърза среща с обещаващ благородник!

„ Астромагически обред за привличане на обич, той е доста мощен и доста ефикасен. За него ни трябват две червени свещи, сложени в керамични или порцеланови свещници. Червеното е цветът на магията, а бялото е цветът на Луната и Венера. За да притеглим бляскавост, плътност и пристрастеност в живота си, ние вземаме аления цвят. А с цел да имаме обич, съгласие и деликатност, тогава, несъмнено, имаме Луната и Венера “, споделя Николская.

Свещите би трябвало да бъдат запалени, постоянно от натурален огън, за това, да вземем за пример, е подобаващ кибрит. След това би трябвало непрестанно да гледате пламъка в продължение на пет до 10 минути. Важно е да си визиите, че едната свещ сте вие, а другата е вашият сегашен или евентуален фаворит.

„ Дори в случай че нямате обичан човек сега, само че в мозъка ви има неговия облик, това е този облик, който държите. След като ясно си визиите този човек, представете си, че във вас, в гърдите ви, стартира да цъфти красиво цвете с доста ослепителен розов цвят. Цветето и розовият цвят се ръководят от богинята на любовта Венера. Представете си, че с вътрешното си зрение му помагате да цъфти и да бъде още по-красиво “, учи Николская.

По време на магическия обред, предлага астрологът, пробвайте се душевен да дарите обичания човек с нежни усеща, почитание, кажете му за невероятното си предпочитание да бъдете близо и да изживеете щастливи и сложни моменти от живота дружно. Дори в случай че в този момент сте в свободно търсене, можете да си визиите какъв ще бъде сътрудникът ви и какъв брой добре ще бъдете дружно.

„ Направете тази техника и вашият обичан човек ще се появи доста скоро “, сигурна е Николская.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР