Aston Martin разпространи информация за нова концептуална разработка, наречена DBR22

...
Aston Martin разпространи информация за нова концептуална разработка, наречена DBR22
Коментари Харесай

DBR22: Нова двуместна концепция от Aston Martin

Aston Martin популяризира информация за нова концептуална разработка, наречена DBR22 и основана с концепцията да означи триумфите на именитата марка в региона на откритите коли.

Aston Martin DBR22, който ще бъде осъществен под формата на извънредно лимитирана серия за защити клиенти, е изпълнен с напълно карбоново купе, 3D принтирани алуминиеви съществени детайли и V-образен, дванадесетцилиндров мотор.

Двуместният Aston Martin DBR22 се отличава също по този начин със особено създадени за автомобила 21-цолови джанти с по 14 спици, неповторимо цветово осъществяване и други, а с помощта на портфолоито за персонализация на подразделението Q by Aston Martin, колата ще може да бъде превърната в същински уникат, основан напълно съгласно желанията на платежоспособните клиенти.

Двигателят на Aston Martin DBR22 е 5.2-литров, V-образен, 12-цилиндров Twin-Turbo, с оптималната мощ от 715 конски сили и оптимален въртящ миг от 753 Нм. Двуместният автомобил ще предложи опция за ускоряване от 0 до 96 км/ч за 3.4 секунди и оптималната скорост на придвижване от 319 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР