Aston Martin обяви, че компанията вече према заявки за закупуването на

...
Aston Martin обяви, че компанията вече према
заявки за закупуването на
Коментари Харесай

Aston Martin приема заявки за електромобила Rapide E

Aston Martin разгласи, че компанията към този момент према заявки за закупуването на първия в историята на именитата марка изцяло електрическия автомобил- Rapide E. Колата дебютира в предпроизводствена си версия по време на интернационалното ревю в Шанхай и ще бъде съединена в лимитирана серия от единствено 155 екземпляра.

Aston Martin Rapide E, който е разработен съвместно с един от водачите в областта на проектирането и производството на електрически задвижващи системи Williams Advanced Engineering (WAE), е оборудван с литиево-йонен батериен модул с капацитет от 65 kWh, формиран от над 5600 цилиндрични 18650 батерии.

В композиция с два електромотора, позиционирани в задната част на купето, Aston Martin Rapide E дава обещание мощ от 610 конски сили и въртящ миг от 950 Нм, автономност от над 320 километра и оптималната скорост на придвижване от 250 км/ч.

Електрическият Aston Martin Rapide E, цената на който към момента не е известна, ще бъде в състояние да се форсира от 0 до 96 км/ч за под 4 секунди, а за ускорението от 80 до 110 км/ч ще бъдат нужни единствено 1.5 секунди.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР