Aston Martin анонсира новия си проект DBZ CENTENARY COLLECTION, в който

...
Aston Martin анонсира новия си проект DBZ CENTENARY
COLLECTION, в който
Коментари Харесай

Aston Martin DBZ CENTENARY COLLECTION: Комплект за 6 000 000 лири

Aston Martin анонсира новия си план DBZ CENTENARY COLLECTION, в който са включение специфични 19 чифта DB4 GT Zagato Continuation и DBS GT Zagato. Новата инициатива на именитата марка е резултат от желанието й да означи 100 години на Zagato през 2019-та и 58-те от тях, в които двете компании си сътрудничат.

“Сътрудничеството сред Aston Martin и Zagato е едно от най-плодотворните и продължителни в автомобилния свят ”, коментира Анди Палмър, изпълнителен директор на Aston Martin. “С честването на стогодишнината на Zagato през следващата година, какъв по-добър метод да отбележим това и дългогодишната връзка сред двете компании, от основаването на 19 чифта коли. Като инженер постоянно ще споделям, че любим Aston Martin ми е идващият, само че би трябвало да кажа, че се озорвам да се сетя за по-добър гараж с два автомобила от този ”.

Включените в серията DBZ CENTENARY COLLECTION автомобили ще се продават единствено по двойки, като цената на комплекта е избрана на 6 000 000 британски лири. DBS GT Zagato ще има пълното право да се движи свободно по световните пътища, само че DB4 GT Zagato Continuation ще може да бъде употребен единствено на писта или затворено трасе.

Първите доставки на DB4 GT Zagato Continuation се очаква да бъдат осъществени през последната четвърт на идната година, а на DBS GT Zagato, който ще бъде създаден на базата на най-новото пазарно предложение на Aston Martin- , година по-късно.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР