Астероидът на Дявола, който подозрително прилича на човешки череп, отново

...
Астероидът на Дявола, който подозрително прилича на човешки череп, отново
Коментари Харесай

Астероидът на дявола отново се приближава до Земята, вещае огромни катаклизми

Астероидът на Дявола, който съмнително наподобява на човешки череп, още веднъж се доближава към Земята. Въпреки това, че той ще премине около нашата планета стотици пъти по-далеч, в сравнение с през есента на 2015 година, публицисти и конспиратори плашат интернационалното общество с настъпващи катаклизми. Учените оповестяват, че през октомври идната година злокобното галактическо тяло 2015 TB145, неизбежно ще се приближи до нас, написа Езорейтер.



Преди две години гигантският галактически „ череп “ прелетя единствено на 49 000 километра от Земята. За съпоставяне, Луната се намира на към 384 000 километра от планетата. След откриването му, астрономите допуснаха, че става дума за ядро на изродила се комета. По тази причина астрономическият обект не оставя след себе си прахуляк и газ, а също и няма обичайна опашка.


Трябва да се означи, че метеоритът с диаметър 700 метра на процедура е безусловно черен, отразява единствено 6% от попадащата върху него слънчева светлина. Освен това, той по мистериозен облик излъчва лична топлота. Въпреки това учените се пробват да обяснят произхода на „ черепа “ рационално, те признават, че и сега не схващат изцяло неговата природа.

Интерсен е фактът, че както през 2015 година, по този начин и през 2018 година метеоритът на Дявола ще премине около земята в края на октомври, таман за Хелоуин.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР