Астероид с размерите на огромен хладилник може да падне на

...
Астероид с размерите на огромен хладилник може да падне на
Коментари Харесай

Астрофизик се шегува с астероид, който може да се блъсне със Земята

Астероид с размерите на голям ледник може да падне на Земята един ден преди президентските избори в Съединени американски щати (3 ноември), твърди американският астрофизик Нийл Деграс Тайсън, съобщи БГНЕС.
" Астероидът 2018VP1 - галактическа канара с размерите на голям ледник, се носи към нашата планета със скорост над 25 хиляди благи в час. Може да падне на Земята на 2 ноември, ден преди президентските избори в Съединени американски щати ", написа ученият в профила си в " Инстаграм ".
 НАСА сигнализира за приближаващи Земята метеорити НАСА сигнализира за приближаващи Земята метеорити
Астероид 2020 PM7, размер колкото статуята на Свободата ще прелети през днешния ден, 29 септември 2020 година, около Земята, заяви NASA, съобщи Prav...
Астероидът не е задоволително огромен, с цел да аргументи съществени вреди, сигурен е Тайсън. " Така че, в случай че краят на света пристигна през 2020 година, виновността няма да е във Вселената ", написа шеговито той.
Президентските избори в Съединени американски щати ще се проведат на 3 ноември, като към този момент е почнало предварително гласоподаване в няколко щата. Настоящият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп се кандидатира за втори мандат и ще се бори за поста с претендента на демократите Джоузеф Байдън. Ще бъде определен освен президентът на Съединени американски щати, само че и една трета от Сената, цялостният състав на Камарата на представителите, както и редица губернатори и хиляди чиновници на локалните законодателни и изпълнителни органи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР