Аспиринът е най-известното лекарство в света. Хората го използват като

...
Аспиринът е най-известното лекарство в света. Хората го използват като
Коментари Харесай

Благодарение на тази маска, вече нямам бръчки по лицето си

Аспиринът е най-известното лекарство в света. Хората го употребяват като аналгетик, само че също и като антикоагулант.
Ако се приема в дребни дози, той може да предотврати сърдечносъдовите болести.
Това известно лекарство има, освен нагоре посочените приложения, само че може да ви послужи и за други цели за някои, от които евентуално не сте чували! Предимствата, които тази дребна таблетка може да предложи са безчет.
Знаете ли, че аспиринът изсветлява петната от пот, в случай че по вашите бели тениски стартират да се появяват жълти петна, дължащи се на пот?
Всичко, което би трябвало да извършите, е да стриете две таблетки и да ги разтворите в половин чаша топла вода. Нанесете върху петната и оставете за една нощ. На сутринта ще бъдете сюрпризирани от резултатите.
 Жена потопи краката си във вода със сода, вижте какво се случи Жена потопи краката си във вода със сода, вижте какво се случи
Ако и във вашата кухня има пакетче сода, което “събира прахуляк ” е време да го употребявате. Не, не е нужно да печете нищо: ще из...
Почистете подмишниците си
Пригответе примес по същия метод като предходната и я поставете на мястото за 1 час. След това изплакнете. Ако желаете да видите по-бързи резултати, правете го един път седмично.
Кажете довиждане на падащата коса
Разтворете 8 таблетки в чаша вода. Нанесете върху косата си и направете гальовен масаж на скалпа. Оставете да работи за 15 минути и изплакнете. Можете да добавите и 8 стрити таблетки към шампоана.
Кажете довиждане на пъпките
 Откриха добавка, която лекува тревогата Откриха добавка, която лекува тревогата
Естествена хранителна добавка от растителен генезис може да бъде употребена, с цел да помогне за понижаване на тревогата, съгласно проуч...
Стрийте таблетка и прибавете няколко капки вода, с цел да извършите паста. Нанесете я върху пъпките и я оставете да престои за една нощ. Ако имате раздразнена кожа, предлагаме да не я употребявате!
Забравете за пърхота
Стрийте две таблетки и ги прибавете към шампоана. Тази примес ще ви помогне да предотвратите пърхота.
Пукнатини по петите
Стрийте 7 таблетки аспирин и прибавете половин супена лъжица лимонен сок. Ако сместа не е задоволително течна, просто прибавете малко вода. Нанесете сместа на краката си и ги покрийте с топла забрадка и по-късно с найлонова торбичка. Оставете сместа да работи за 10 минути. След това използвайте пемза, с цел да почистите краката си.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР