Асоциацията на привържените на Левски София Levski Family организира благотворителен

...
Асоциацията на привържените на Левски София Levski Family организира благотворителен
Коментари Харесай

Благородно: Фенове на Левски събраха близо 8 хиляди лева за малката София

Асоциацията на привържените на Левски София " Levski Family " провежда благотворителен футболен шампионат в София. Феновете на " сините " съумяха да съберат от събитието 7140 (седем хиляди 100 и четиридесет) лв. и 101,50 (сто и едно евро и петдесет цента) евро в брой под формата на такса присъединяване от 32 тима в шампионата, дарения и продадени продукти.

Турнирът бе под надпис " Заедно за Софи ", а събраната сума отиде за лекуването на 3-годишната София, която страда от характерни разстройства в развиването на двигателната функционалност и се нуждае от скъпоструваща рехабилитация в клиника " Ribem " в Истанбул.

Привърженици на Левски от цялата страна се включиха в благотворителната самодейност, а агитката на Локомотив Пловдив също излъчи два тима, които поддържаха идеята и се включиха в шампионата.

Левскари, които не съумяха да се включат с футболен тим в идеята, показаха своята поддръжка посредством дарения по отдалечен път. Турнирът се организира под егидата на БФС, като от футболната ни централа предоставиха гратис квалифицирани футболни съдии за събитието.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР