Асоциации на хотелиери и неправителствени организации излязоха с благодарствени писма

...
Асоциации на хотелиери и неправителствени организации излязоха с благодарствени писма
Коментари Харесай

Хотелиери благодариха на Валери Симеонов

Асоциации на хотелиери и неправителствени организации излязоха с благодарствени писма до Валери Симеонов за това, че е почнал борбата против звук а и е отстоял до дъно позициите си за приемането на Закон а за отбрана от звук а в околната среда в Народното събрание. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия НФСБ.

„ Най-накрая в тази проблематична материя се одобри закон , който да дефинира разпоредбите на играта и да се знае кой управлява и чия е отговорността, а не както до момента беше разпръсната на хиляда места, което съгласно нас беше причина да не работи закон а “, се споделя в писмо до Валери Симеонов на Съюза на хотелиери те – к.к Златни пясъци и Съюза на притежателите за развиване на к.к Златни пясъци .

„ Считаме, че с приемането на измененията в Закон а за отбрана от звук а в околната среда хотелиери те ще бъдат предпазени и се надяваме да не се стига до рекламации от гостите болести високите равнища на звук а, както беше до момента “, се споделя още в благодарственото писмо.

„ От името на членовете на Национална асоциация „ Българско Черноморие “ ви благодарим за упоритостта Ви да работите само и единствено в интерес на жителите. Поредното доказателство за това са признатите от Народното събрание промени в Закон а за отбрана от звук а в околната среда, които Вие инициирахте. До през вчерашния ден закон имаше, само че той не беше въведен в употреба. Не действаше, като се изключи интервала, когато бяхте заместител министър-председател “, се споделя в благодарствено писмо на Национална асоциация „ Българско Черноморие “.

„ Новоприетите разпореждания, които упълномощават полицейските чиновници да упражняват активен надзор на място и да приключват сега на инспекцията мощната музика или различен тип звук , отвън нормите на закон а, изключително в интервала 23.00 - 08.00 часа, основават условия за по-спокоен живот. Промените, които задължават заведенията с удължено работно време да съблюдават нормите на закон а са извънредно потребни за обществото. Обикновено тези заведения са нощни заведения навън или заведения, намиращи се в жилищни здания “, се споделя още в писмото.

С благодарствено писмо до Валери Симеонов излезе и Сдружение с нестопанска цел „ Клуб на хотелиера Несебър “. „ Изказваме своята признателност към Вас и всички народни представители, подкрепили промените в Закон а за отбрана от звук а в околната среда. Надяваме се, че с влизането на измененията в действие виновните институции ще стартират прецизното им използване, ще бъде прекъсната порочната процедура избрани юридически лица да бъдат предупреждавани за идните инспекции или да бъдат покровителствани от контролните органи, ще се реагира неотложно по сигналите към телефон 112 “, се споделя в писмото до Валери Симеонов .

С благодарствено писмо излязоха и от Национално съдружие за отбрана на притежателите на парцели, както и УС на Българска асоциация на притежателите в туризма.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР