АСК „Стари Столици“ и община „Шумен“ за поредна година имат

...
АСК „Стари Столици“ и община „Шумен“ за поредна година имат
Коментари Харесай

Рекорден брой заявки за Мемориал Валерий Великов

АСК „ Стари Столици “ и община „ Шумен “ за поредна година имат наслаждение да провеждат „ Мемориал Валерий Великов “ (14-15 Април), 1-ви кръг от националния шампионат по планинско нанагорнище.

Доказано, като едно от най-добре проведени надпревари в националния планински шампионат, 3.35 километровото трасе ще приюти рекорден брой участници (75) от цялата страна и прилежаща Румъния.

"Много сме удовлетворени от този извънредно огромен брой поръчки. Работим интензивно по асфалтирането и разпределянето на боксовете в сервизната зона с цел да можем да поберем екипите на всички участници. До последно работихме и по почистването и подготовката на трасето, което и през тази година остава със същата дължина ", разяснява шефът на конкуренцията Димитър Георгиев.

"Имаме единствено една единствена смяна по него и тя е свъзана с премахването на бордюрите от един от бързите завои, което може би ще подкрепи водачите да нападат върха на Николай Златков от 2015 ", добави той.

Сред участниците на тазгодишното издание на „ Мемориал Валерий Великов “ са имена като Илия Царски, Христо Манолов, Стефан Стоев, Мартин Сурилов, Георги Василев, Юлиян Телийски и Йордан Атанасов.

Освен ремонтите, през тази година "Мемориал Валерий Великов " ще разполага и с повече подсигурени паркоместа за фенове и посетители на конкуренцията.

По традиция е обезпечен и рейс, който ще качва и спуска аудитория и публицисти сред маншовете.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР