Асим АдемовАсим Адемов, фейсбукНещо взе да ми „липсва“ озаряващата, ослепителна

...
Асим АдемовАсим Адемов, фейсбукНещо взе да ми „липсва“ озаряващата, ослепителна
Коментари Харесай

Време е да проявим „нулева толеранция“ към тази провалена промяна

 Асим Адемов
Асим Адемов, фейсбук

Нещо взе да ми „липсва“ озаряващата, ослепителна и зареждаща усмивка на премиера ни. Къде изчезна тази подправено разтегната усмивка?

След като с всеки изминат ден от ден на ден хора се убеждават в некомпетентността и неспособността му да бъде отпред на страната ни в тези тежки, сложни времена, най-вероятно и самият той стартира да го усеща.

И усмивката му полека-лека взе да помръква. Както ще помръкне и Политическа партия – Провалената Промяна.

ГЕРБ-СДС обявиха в Народното събрание, че това ръководство е надълбоко некадърно и ще продължи да нанася все по-големи вреди на страната. Нещо, което се вижда с всеки минал ден. И с всеки минал ден наближава краят на този неблаговиден, провален опит на ръководителя на Промяната президента Радев.

И той го схваща и по тази причина се стреми да се дистанцира от нескопосания реализатор на концепциите му. От доста, беди сполетели света с пандемията и войната в Украйна, нас ни сполетя за похлупак още една неволя, чисто нашенско създание – отпред на страната ни в този миг да е подобен министър председател като Кирил Петков, или както неговите си хора го назовават „Просто Киро“.

Премиерът ни е изключително добър единствено в един род – съумя ненапълно да засенчи националния любим, сътворил не един и два словесни бисери, Валери Божинов.

Както се споделя, кой каквото самичък си направи, различен не може да му го направи. За това е време е да проявим „нулева толеранция“ към този провален опит.

Изобщо обстановката е в доста неприятна обстановка и тя ще се оправи, когато тази Провалена Промяна се пръждоса нанякъде.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР