Асим Адемов, евродепутат ЕНП/ГЕРБ-СДСФейсбукТова са истинските герои на деня -

...
Асим Адемов, евродепутат ЕНП/ГЕРБ-СДСФейсбукТова са истинските герои на деня -
Коментари Харесай

Евродепутатът Асим Адемов: Истинските герои на деня са едни скромни хора от Кърджалийско, които не се огънаха и уплашиха от репресиите на милиционера Рашков

Асим Адемов, евродепутат ЕНП/ГЕРБ-СДС
Facebook

Това са същинските герои на деня - Шукри Вели, Хюсеин Садък и Митко Хатибов Едни скромни хора от Кърджалийско, които не се огънаха и уплашиха от репресиите на полицая Рашков! Защото те бяха задържани по време на изборите и изведени от домовете си с белезници като някакви нарушители за наставление на останалите им съселяни. Но те не се уплашиха от полицая Рашков, заведоха дело и съдът постанови, че заповедта им за арест е оскъдна!
Затова ние, евродепутатите от ГЕРБ ги поканихме в Екологичен потенциал дружно с Цвета Караянчева, с цел да опишат на нашите сътрудници от ЕНП на какви репресии и унижения бяха подложени членове и симпатизанти на партията ни по време на изборите от полицая Рашков! Същите тези, които организираха " национални въстания " за повече правдивост и за господство на закона, в този момент по най-безсрамен метод всеки ден, към този момент като ръководещи, газят и мачкат законите! Председателят на групата на ЕНП в Екологичен потенциал Манфред Вебер, Антонио Лопес, Йерун Ленарс и Моника Холмайер бяха озадачени от протичащото се в България и окачествиха като опасност за демокрацията и върховенствотото на закона да се репресират хора поради политическите им възгледи. Те също показаха страдание, че партии от фамилията на ЕНП вземат участие в новото ръководство и поддържат похищенията против правата на жителите. Става въпрос за така наречен " дясна партия " ДСБ като част от ляво-либералната коалиция Демократична България! Същите, които предават демокрацията поради присъединяване си във властта.
Но ГЕРБ е мощен с хора като Шукри Вели, Хюсеин Садък и Митко Хатибов, които са стотици хиляди и с които дружно ще пазиме демокрацията и върховенството на закона!
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР