Аштън Кътчър и Мила Кунис нямат намерение скоро да публикуват

...
Аштън Кътчър и Мила Кунис нямат намерение скоро да публикуват
Коментари Харесай

Аштън и Мила отказват да публикуват снимки на децата си

Аштън Кътчър и Мила Кунис нямат желание скоро да разгласяват в интернет фотоси на децата си Уайът и Дмитрий.

Актьорът обяснил на създателя и изпълнителния шеф на Thrive Global, че с Мила са решили да запазят фотосите на 3-годишната им щерка и 11-месечния им наследник за себе си, защото общественият живот е персонален избор.

„ Съпругата ми и аз сме избрали кариера под светлината на прожекторите, само че децата ни не са “, споделя Аштън и добавя: „ Мисля, че те би трябвало да имат правото да създадат своя избор в това отношение и в действителност не считам, че те би трябвало да имат фотоси като деца, с които някой би могъл да злоупотреби. Това е персоналният им живот, не е моят, с цел да направя този избор “.

Той също по този начин добави, че е бил в панел с Шон Паркър, някогашен президент на Фейсбук и съосновател на Napster, който споделил: „ Вярвам, че в бъдеще неприкосновеността на персоналния живот ще бъде най-важна “.

Докато Аштън резервира неприкосновеността на децата си от необятната общност, той признава, че споделя доста фотоси в персоналните си профили в обществените мрежи, тъй че бабите и дядовците им да могат да са в течение.

Аштън и Мила не са първите родители, които вземат решение да държат децата си предпазени от фотографи и обществени медии.

Дакс Шепърд и Кристен Бел водят акция, с която да предотвратят публикуването на фотоси на децата им в списанията през 2014 година

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР