Аштън Къчър е сред най-известните американски актьори на съвремието ни.

...
Аштън Къчър е сред най-известните американски актьори на съвремието ни.
Коментари Харесай

Аштън Кътчър - чаровният палавник на Холивуд става на 41!

Аштън Къчър е измежду най-известните американски артисти на съвремието ни. Роден е на днешната дата през 1978 година. Той е още продуцент, някогашен фотомодел и комедиен артист, става прочут с ролята си на Майкъл Келсо в сериала „ Шеметни години “.

Създател и продуцент е на „ Прецакването “, играе основните функции в следните Холивудски филми „ Пич, къде ми е колата “, „ Бракувани “, „ Ефектът на пеперудата “, „ Спасителен отряд “, и „ Да си остане във Вегас “.

Той е и продуцент и съавтор на свръхестественото телевизионно шоу Room 401 и телевизионно риалити шоу Beauty and the Geek.

От няколко години Аштън играе една от основните функции в хитовия ситком „ Двама мъже и половина “ в ролята на Уолдън Шмид, откакто Чарли Шийн бе уволнен.

Бъдещата звезда пораства в относително непретенциозно семейство. Майка му работи в известна компания за препарати за дома, а татко му е служащ във фабрика. Баща му е от чешки генезис, а майка му е от ирландско, немско и чешко родословие.

Кътчър пораства в консервативно католическо семейство. Той има по-голяма сестра и разнояйчен брат близнак Майкъл, който претърпява трансплантация на сърце, когато братята са били дребни деца. Като гимназист е упражнявал битка. Признава, че не е бил огромен гений, а травма го кара дефинитивно да спре със спорта.

Признава, че като млад, с цел да се устоя, е работил много неща, в това число и метач и мияч на под. Твърди, че като студент даже му се е наложило веднъж да даде кръв за пари, които са му били нужни.

 аштън кътчър Getty/Gulliver

През 1997 година печели конкурс за модели в своя щат Айова. Така той стартира фешън кариера в Ню Йорк, още преди да стане артист.

Малцина знаят, само че Аштън е бил любимец за ролята на летеца Дани във кино лентата "Пърл Харбър ". В последна сметка обаче продуцентите в последния миг избират за ролята Джош Хартнет.

Любовният живот на Аштън също е много забавен. Една от първите му съществени приятелки като артист е починалата Британи Мърфиа, с която вземат участие дружно в хитовата сантиментална комедия "Бракувани ".

 аштън кътчър Getty/Gulliver

През 2005 година артистът се ожени за холивудската звезда Деми Мур, която е с 15 години по-възрастна от него. Бракът им продължи 8 години, само че в последна сметка двамата се разведоха.

През 2015 година Аштън се ожени за Мила Кунис, своята колежка от сериала "Шеметни години ", в който играеха влюбена двойка и години по-късно Мила разкри, че първата ѝ целувка е била на екран точно с Аштън.

 аштън кътчър Getty/Gulliver

Сега те имат две деца и едно доста щастливо семейство!

Прочетете ТУК всичко за любовната история на Мила и Аштън >>>

 аштън кътчър Getty/Gulliver

Последвайте ни и в Инстаграм ТУК, с цел да откриете още вълнуващи материали на Edna.bg!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР