Ашли Греъм родила сина си в своя дом. Това става

...
Ашли Греъм родила сина си в своя дом. Това става
Коментари Харесай

Ашли Греъм родила в дома си - slava.bg

Ашли Греъм родила сина си в своя дом. Това излиза наяве от една от първите ѝ изявления в Instagram единствено няколко седмици след появяването на бял свят на нейното момченце.

Пищният модел разкри, че синът ѝ се е родил на 18 януари и показа две фотоси, на които държи дребната му ръчичка.

„ Нямаме самообладание да ви го покажем “, написа Греъм към фрагментите, които умилиха нейните почитатели.

Ашли и мъжът ѝ Джъстин Ървин са снимали няколко видеа особено за поредицата „ Pretty Big Deal “. В тях те описват за подготовката за бебето, раждането и първите трепети, които са изпитали като родители.

Анонсирайки първия епизод от риалитито със своето присъединяване, моделът споделя, че не може да скрие сълзите си, когато си спомня за раждането на своя наследник, което дефинира като магическо преживяване:

„ Толкова съм признателна, че имах опцията да родя по естествен път вкъщи, с моя брачен партньор до мен... “, изяснява Греъм, чието раждане траяло близо 6 часа.

Докато била в най-удобната за нея поза, Ашли изпитвала мощни болки, само че била мощно стимулирана да не се предава и да изтърпи всичко. „ Имах възприятието, че мога да се оправя с всичко! “, изяснява тя.

„ Да държа моето бебе за първи път е миг, който в никакъв случай няма да не помни “, споделя още Ашли.

Щастливите родители са решили синът им да се споделя Исаак Менелик Джовани Ървин. Тежестта на избора била повече на Джъстин, който споделя по какъв начин като дребни със сестра му си говорели по какъв начин ще си кръстят децата някой ден. След като бебето се появило, той много обмислял вероятни разновидности и се спрял на Айзък.

Греъм прибавя, че тя избрала Менелик, което значи „ наследник на мъдростта “. Тя се въодушевила за това име до момента в който била в Етиопия за Коледа. Там научила, че първият император на страната се наричал по този метод.

Гордият баща изяснява още, че Исак се загатва в библията. Колкото до Джовани, името е определено от другар на фамилията.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР